Ελληνικά English
 
Γκίκας Χρήστος | Κάρυστος - Πετρόχτιστα - διαμορφώσεις κήπων - Οικοδομικές εργασίες
Υπεύθυνος:Γκίκας Χρήστος | Κάρυστος - Πετρόχτιστα - διαμορφώσεις κήπων - Οικοδομικές εργασίες
Διεύθυνση: Κάρυστος
34001 Κάρυστος - Εύβοια
Τηλέφωνα: 2224023090
Κιν: 6937534186 - 6998785906

Τι μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς;
Αναλαμβάνουμε χτίσιμο πέτρας, επενδύσεις, τζάκια, παλαιά τούβλα, πεζοδρόμια, μαντρότοιχους, πλακοστρώσεις, αναπαλαιώσεις κτηρίων, διαμορφώσεις εξωτερικών χώρον, μάρμαρα κ.τ.λ. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.
1. Επενδύσεις κτιρίων Η συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία μας στο χώρο των πέτρινων κατασκευών μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε υπερήφανοι για τις κατασκευές μας
2. Πέτρινα σπίτια Οι πέτρινες κατασκευές κατοικιών είναι κάτι το ξεχωριστό, είναι μια τέχνη η οποία θέλει πολύ φροντίδα και αγάπη για το τόπο αυτό και επιθυμία για δημιουργία με το υλικό που διαθέτει.
3. Αναπαλαιώσεις Αναπαλαιώνουμε σπίτια και εξωτερικούς χώρους χωρίς να παραμορφώνουμε τα ουσιαστικά γνωρίσματα και την αρχιτεκτονική τους.
4. Διακοσμήσεις καταστημάτων Η πέτρινη διακόσμηση ενός καταστήματος ή επαγγελματικού χώρου είναι αξιοπρόσεχτη, συμβουλευτείτε μας και θα δείτε τον χώρο σας με διαφορετική οπτική γωνία.
5. Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων Με την συνεχή ενημέρωση στο τομέα της διακόσμησης και τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής, δημιουργούμε χώρους ιδιαίτερης αισθητικής και design που να αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του και να αναβαθμίζουν την κατοικία του ή τον επαγγελματικό του χώρο.
Και οτιδήποτε άλλο καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.
Γιατί να μας επιλέξετε;
Το εξειδικευμένο συνεργείο μας είναι γνώστες της πέτρας και της διαμόρφωσης χώρων με αυτήν, εξασφαλίζοντας ασύγκριτα αποτελέσματα και υψηλή αισθητική σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.
Η εγγυημένη εργασία μας κ οι προσιτές τιμές μας , θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημενους .
βρείτε μας στο facebook>>