Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Με δεδομένο ότι μπαίνουμε  σιγά – σιγά στην προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών,  θέλω να καταθέσω τις απόψεις μου για τον εκλογικό αγώνα.
Προσωπικά, είμαι αποφασισμένος για έναν ήρεμο και τίμιο προεκλογικό αγώνα.
Ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος με τα επιχειρήματά του, το πρόγραμμά του, τα πεπραγμένα  του, την μέχρι τώρα συμπεριφορά του και ό,τι άλλο κρίνει,  ας  προσπαθήσει να πείσει τους πολίτες,  είτε να συμμετάσχουν στο συνδυασμό του, είτε να τον υποστηρίξουν,   είτε να τον ψηφίσουν.
Ο κάθε πολίτης  έχει την κρίση   να αποφασίσει ανεπηρέαστος με ποιον συνδυασμό θέλει να είναι υποψήφιος και ο ψηφοφόρος  ποιον θα ψηφίσει.  Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω.  Ένας προεκλογικός αγώνας είναι, ας αποφασίσουν οι πολίτες ανεπηρέαστοι και όποιος κερδίσει, κέρδισε.
Άλλωστε, για το συμφέρον του τόπου και των δημοτών πάμε όλοι  και επομένως  είμαι βέβαιος  ότι ο προεκλογικός αγώνας θα έχει  τα παραπάνω χαρακτηριστικά,  κάτι που είναι  και απαίτηση όλων των συνδημοτών μας.

                                                                                       Κάρυστος,  10-01-2019

Με τιμή,
Ζάχος Δημ. Χατζηνικολής

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.