Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Ραντεβού με την ιστορία. Ένα ντέρμπι τοπικού χαρακτήρα θα λάβει μέρος αυτή την Κυριακή 3/2/19 στις 14:00. Αντίπαλες ομάδες και οι δύο από την Κάρυστο, με τυπικά γηπεδούχο το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ και φιλοξενούμενη την ΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ.

Για πρώτη φορά λοιπόν θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες από την ίδια πόλη σε έναν αγώνα που θυμίζει φιλικό παιχνίδι και αυτό είναι που θέλουν και τα δύο σωματεία να βγει προς τα έξω. Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ οι φιλοξενούμενη δεν έχουν ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους. Αν και είναι ακόμα λίγο νωρίς για το πρωτάθλημα, με νίκη το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ αποκτά καθαρό προβάδισμα όχι μόνο γιατί θα παραμείνει αήττητο αλλά με το 3 στα 3 στρογγυλοκάθεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας περιμένοντας και το αποτέλεσμα της Κύμης που παίζει λίγο αργότερα την ίδια μέρα με το Αλιβέρι και σε περίπτωση ήττας της ομάδας της Κύμης το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ θα είναι μόνο πρώτο στην κορυφή του ομίλου.

Από την άλλη η ΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ σε περίπτωση ήττας παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με την συνέχεια να είναι πολύ δύσκολη. Και οι δύο ομάδες καλούν το κόσμο να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο και να χειροκροτήσει και τους δύο συλλόγους  στην προσπάθεια τους για την νίκη.

Το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ σαν γηπεδούχο σωματείο επιφυλάσσει εκπλήξεις για όσους φιλάθλους έρθουν να δουν το παιχνίδι, άλλωστε είναι και η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα σε όλη την Εύβοια που από την πρώτη αγωνιστική σε συνεργασία με τις σχολές ROSE KARRA παρουσίασαν cheerleaders, κάτι που θα επαναληφθεί και αυτή την αγωνιστική και αυτή την φορά υποσχέθηκαν και κάτι παραπάνω. Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Ραντεβού την Κυριακή στις 3/2 στις 14:00 στο κλειστό "Π.Μώρος".

Η αφίσα που έφτιαξε το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

 

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.