Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Αυτή την Κυριακή 19/1/20 στις 13:00 η ομάδα μας υποδέχεται την ομάδα των ΣΤΥΡΩΝ.

Επιτέλους παίζουμε μπάσκετ. Μπορεί η φετινή αγωνιστική περίοδο να άργησε να ξεκινήσει αλλά η ώρα ήρθε. Αυτή την Κυριακή 19/1/20 στις 13:00 η ομάδα μας υποδέχεται την ομάδα των ΣΤΥΡΩΝ.

Η δεύτερη χρονιά ξεκινάει και η ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ θέλει να κάνει εκκίνηση με το δεξί παίρνοντας την πρώτη της νίκη. Οι αλλαγές στην ομάδα πολλές και όλοι οι καινούργιοι παίκτες μαζί με τον περσινό κορμό αναμένουμε να κάνουν την διαφορά.

 Ύστερα από την περσινή περίοδο που κατάφερε να φτάσει στα playoffs ανόδου, φέτος αναμένουμε μία καλύτερη πορεία με στόχο φυσικά την άνοδο. Σύμφωνα με την μέχρι τώρα προετοιμασία και την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια δείχνει σαφώς υψηλότερο επίπεδο, μένει όμως αυτό να παρουσιαστεί και μέσα στο γήπεδο.

Το σίγουρο είναι ότι όχι μόνο ο προπονητής αλλά και οι παίκτες ανυπομονούν να δείξουν τις δυνατότητες της νέας ομάδας. Ραντεβού λοιπόν στο γήπεδο που αναμένεται να δώσουν το παρόν πολλοί φίλοι της ομάδας.

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.