Ελληνικά English
Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

Το ζητήσατε, το πραγματοποιήσαμε, το Karystos hotspot καλωσορίζει την τηλεφωνία μέσω Internet (VOIP).
Πολλοί πελάτες μας ζητήσανε εκτός το Internet να παρέχουμε και σταθερό τηλέφωνο χωρίς λογαριασμούς και πάγια, καλύπτοντας και σημεία που δεν έχουν σήμα οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Μετά από αναβάθμιση του δικτύου μας τους τελευταίους 2 μήνες εγκαταστήσαμε ήδη με μεγάλη επιτυχία τα πρώτα VOIP τηλέφωνα.

Τι ακριβώς είναι το VOIP, (Voice Over IP).
Επανάσταση στις υπηρεσίες της σταθερής αλλά και της κινητής τηλεφωνίας φέρνει η τεχνολογία που ονομάζεται Voice over IP (VoIP) ή στα ελληνικά “Τηλεφωνία μέσω Διαδικτύου”. Η υπηρεσία VoIP επιτρέπει τη μετάδοση φωνής μέσω του Internet, δηλαδή επιτρέπει την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων και την αποστολή μηνυμάτων (SMS) και φαξ μέσω του Διαδικτύου. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η επικοινωνία μέσο υπολογιστή με το γνωστό σε όλους Skype το οποίο υποστηρίζει και video. Τώρα μπορείτε απλά και εύκολα να συνδέεται και μια απλή τηλεφωνική συσκευή και να καλείται όποιον θέλετε σε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο. Αυτό αναλαμβάνει να κάνει για εσάς το karystos hotspot το οποίο από 15 Οκτωβρίου υποστηρίζει την VOIP τηλεφωνία, τα γνωστά σε όλους 211-ΧΧΧΧΧΧΧ, και πολλά ακόμα νούμερα που χρησιμοποιούνται τα τελευταία χρόνια μέσο Internet.

Για τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες η τεχνολογία VoIP απλά σημαίνει ελάχιστο ή μηδενικό κόστος τηλεφωνικών κλήσεων και πολύ χαμηλές χρεώσεις σε όλες τις υπηρεσίες των τηλεφωνικών δικτύων (από υπηρεσίες τηλεφωνητή και Fax έως την τηλεδιάσκεψη). Είναι τέτοια η διαφορά στο κόστος που αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του 2016 όλες οι τηλεφωνικές υπηρεσίες να παρέχονται μέσω VoIP.

Για να κάνουμε ένα παράδειγμα, το κόστος για κλήσεις προς κινητά είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό που πληρώνουμε σήμερα. Σύμφωνα με την συγκριτική λίστα κόστους voip, η κλήση δίνει μόλις 0,018 ευρώ/λεπτό με πάγια χρέωση ανά κλήση 0,028 ευρώ. Δηλαδή αν μιλήσουμε σε κινητό 5 λεπτά θα πληρώσουμε 5*0,018+0,028=0,12 ευρώ ενώ με τα καρτοκινητά από 1,1 ευρώ έως 2,05 ευρώ! Αντίστοιχες χαμηλές χρεώσεις ισχύουν και για την σταθερή τηλεφωνία.

Η πραγματοποίηση κλήσεων μέσω VoIP μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε τηλεφωνική συσκευή, αρκεί να είναι συνδεδεμένη στο Internet. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό εφαρμόζουμε ειδικό ψηφιακό αντάπτορα που αναλαμβάνει να μετατρέψει την απλή συσκευή τηλεφώνου σε ψηφιακή για να μπορέσει να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Αντί λοιπόν να συνδέσουμε την τηλεφωνική συσκευή στην γραμμή του ΟΤΕ την συνδέουμε στον αντάπτορα τον οποίο στη συνέχεια συνδέουμε στο internet, ασχέτως εάν υπάρχει στο σπίτι ή στο γραφείο τηλεφωνική καλωδίωση.

Με την τηλεφωνία voip ξεχνάτε τους μηνιαίους λογαριασμούς και τα πάγια, απλά αγοράζετε όσες μονάδες επιθυμείτε, όποτε επιθυμείτε και κάνετε τηλέφωνα μέχρι οι μονάδες να τελειώσουν, όπως ακριβώς δουλεύει και το karystos hotspot, με την διαφορά, αντί να αγοράζετε ημέρες, αγοράζετε μονάδες ομιλίας. Να επισημάνουμε ότι οι κλήσεις από αριθμό voip σε voip είναι εντελώς δωρεάν με απεριόριστο χρόνο ομιλίας.

Έχεις Karystos hotspot έχεις και τηλέφωνο. Σε όλα τα σημεία που φτάνει το karystos hotspot μπορείτε πλέον να έχετε και τηλέφωνο VOIP για κλήσεις σε όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα. Εκατομμύρια άνθρωποι ήδη χρησιμοποιούν διαδικτυακή τηλεφωνία VoIP. Κάνε και εσύ τώρα αίτηση για την φθηνότερη επικοινωνία.
Κάλεσε τώρα το 211-8008796 (τηλέφωνο voip στην Κάρυστο) ή το 2224026466 και ενημερώσου για την νέα υπηρεσία μας.

Με την εγγύηση της

   
Υπηρεσίες σύγχρονης τεχνολογίας

© 2009-2014 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.