Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

Ενημέρωση  για τις εορταστικές εκδηλώσεις του σχολείου μας
για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

             Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στο κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στα  Καλύβια θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της 28ης Οκτωβρίου από τους μαθητές της Ε΄ τάξης.  Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

              Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου οι μαθητές όλων των τάξεων θα έρθουν στο σχολείο κανονικά, χωρίς όμως σάκες, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που έχουν ετοιμάσει οι μαθητές της Ε΄ τάξης για να τιμήσουν τους  ήρωες της  28ης Οκτωβρίου 1940.
   Γύρω στις 11 π.μ. θα κατέβουμε με τα λεωφορεία στην πλατεία Αμαλίας για την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων των σχολείων του τόπου μας. Αμέσως μετά θα παραλάβετε τους μαθητές.

Παρακαλώ να παρευρίσκεστε στην πλατεία έγκαιρα για να μην αγχώνονται οι μαθητές των μικρότερων τάξεων.

               Το Σάββατο  28  Οκτωβρίου οι μαθητές  που κάνουν παρέλαση ( Γ- Δ΄-Ε΄και Στ΄ τάξη )  θα πρέπει να βρίσκονται στην  στάση λεωφορείων του σχολείου μας στην παραλία Καρύστου στις  9:15. Σε περίπτωση βροχόπτωσης να έρθουν κατευθείαν στην εκκλησία στις 9:30.

Ο  Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου

σας εύχονται χρόνια πολλά !!

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.