Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Την Παρασκευή 5/10/2018 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η αθλητική ημέρα, η οποία έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια.

Πέρα από τις πολύ όμορφες δραστηριότητες που οργάνωσε ο γυμναστής του σχολείου μας, κ. Στέφανος Βαλσάμης, για κάθε τάξη, μας επισκέφτηκαν ο Αθλητικός ναυτικός όμιλος Καρύστου και το Αθλητικό Εργαστήρι Καρύστου και μας παρουσίασαν κάποια από τα σημαντικότερα Ολυμπιακά Αθλήματα.  

Συγκεκριμένα, ο ΝΟΚ μύησε τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες στον κόσμο του τζούντο,  της τοξοβολίας και της ποδηλασίας, ενώ AEK (Αθλητικό Εργαστήρι Καρύστου)  μας έδειξε για ακόμα μία φορά την αξία του μπάσκετ και του βόλεϊ.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, περάσαμε πραγματικά καταπληκτικά και τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και τις παρουσιάσεις μέσα από την ψυχή τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε,  πως τα  ιδεώδη  του αθλητισμού  και του ολυμπισμού, που μας συντροφεύουν από την αρχαία Ελλάδα, είναι επίκαιρα όσο ποτέ σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ το Αθλητικό Εργαστήρι Καρύστου για την προσφορά Αθλητικού εξοπλισμού στο σχολείο μας.

Οι φωτογραφίες των μαθητών και μαθητριών έχουν ανέβει ύστερα από έγκριση και υπογραφή των γονέων-κηδεμόνων. 

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.