Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Τον δεύτερο αγώνα της θα δώσει αυτή την Κυριακή η ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ. Μετά την πρώτη αγωνιστική στην Θήβα η ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ υποδέχεται στο κλειστό Καρύστου «Π. Μώρος» τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ Λιβαδειάς, σε ένα αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον αφού και οι δύο ομάδες έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα νίκης και μάλιστα με μεγάλες διαφορές.  Η Κάρυστος εκτός έδρας με 25 πόντους και ο Κένταυρος εντός έδρας με 30 πόντους. Και για τις δύο ομάδες είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζει κάτι αγωνιστικά η μία για την άλλη.

Το μόνο πλεονέκτημα μπορεί να θεωρηθεί η έδρα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ που παραμένει αήττητη από την περσινή περίοδο. Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική φάνηκε πόσο δυνατός θα είναι ο Α όμιλος με 4 πολύ καλές ομάδες να έχουν τον πρώτο λόγο. ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΔΟΞΑ ΔΙΡΦΥΩΝ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και  ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ . Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι αυτές που θα κρίνουν κατά πολύ την ομάδα που θα πάρει προβάδισμα, με τις λεπτομέρειες να παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, θεωρώντας δεδομένη την περίπτωση ισοβαθμιών. Παρά του ότι βρισκόμαστε στην 2η αγωνιστική αυτός ο αγώνας έχει στοχοποιηθεί από την ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ και αποτελεί κομβικό σημείο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί αυτή την Κυριακή 1/11/20 στις 15:00 στο κλειστό «Π.Μώρος»

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.