Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Εκκίνηση πρωταθλήματος μπάσκετ Α΄ Κατηγορίας. Το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ υποδέχεται αυτό το Σάββατο στις 14.00 την ομάδα του ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΥ η οποία την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Γ΄ Εθνική.  Για πρώτη φορά στην ιστορία του το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ θα αγωνιστεί στην Α΄ Κατηγορία και θα εκπροσωπήσει την πόλη της Καρύστου σε όλη την Στερεά Ελλάδα. Μπορεί αυτό το Σάββατο να είναι η πρώτη αγωνιστική για όλες τις ομάδες αλλά είναι μόνο η αρχή σε ένα μαραθώνιο 26 αγώνων που σύμφωνα με όλους τους συμμετέχοντες θα δούμε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα μέχρι σήμερα, λόγω του ότι όλες οι ομάδες έχουν αναβαθμιστεί ανεβάζοντας πολύ το επίπεδο τους σε σχέση με την περσινή περίοδο.


Όσον αφορά την ομάδα της Καρύστου, έκανε με την σειρά της τις απαραίτητες κινήσεις σε όλες τις θέσεις. Αρχικά διατήρησε τον περσινό πετυχημένο κορμό, κρατώντας όλους τους παίκτες και πρόσθεσε σε σημεία κλειδιά 5 νέους. Ο coach Δημητρίου κατέβασε το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας με τους 3 από τους 5 νέους παίκτες να είναι κάτω των 20 ετών, ανεβάζοντας έτσι την αθλητικότητα. Ο δρόμος είναι μακρύς και όχι εύκολος με το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ να δίνει εξετάσεις στο υψηλότερο επίπεδο της Α΄ Κατηγορίας.
Φέτος λοιπόν οι φίλαθλοι τις ομάδας θα απολαύσουν ποιοτικό μπάσκετ, με 12 ομάδες από όλη την Στερεά να επισκέπτονται την πόλη μας.
Στο παρακάτω link το πρόγραμμα του πρώτου γύρου για την ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
https://aekarystou.gr/%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%cf%89%ce%bd-2022-23/
Στην συνέχεια έχουμε πολλά να πούμε, καλή αρχή αυτό το Σάββατο στο κλειστό Καρύστου  «Π. Μώρος»  στις 14.00. Πάμε να υποστηρίξουμε την ομάδα μας.

 

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.