Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Εργομετρική αξιολόγηση στα τμήματα μπάσκετ του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.

Την εβδομάδα που μας πέρασε η ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ξεκίνησε μία συνεργασία που ανεβάζει κατακόρυφα την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους αθλητές και τις αθλήτριες του σωματείου, ανεξαρτήτου ηλικίας.
Όπως είχαμε ανακοινώσει στο παρελθόν στόχος μας δεν είναι μόνο η ανάπτυξη των μπασκετικών ικανοτήτων των αθλητών και αθλητριών του σωματείου , (αυτό θεωρείται αυτονόητο), αλλά και η συνολική τους σχέση με τον αθλητισμό έτσι ώστε να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η ομαδικότητα, η πίστη σ’ ένα σκοπό, η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη, η φυσική τους κατάσταση και φυσικά πάνω από όλα η υγεία και η ασφάλεια τους.
Στα πλαίσια της φυσικής κατάστασης και υγείας των αθλητών μας, ξεκινήσαμε συνεργασία με μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην παρακολούθηση και αξιολόγησης αθλητών, την CP Human Performance. Το σωματείο μας ανέλαβε το κόστος έτσι ώστε η εργομετρική αυτή αξιολόγηση να γίνει δωρεάν σε όλους τους ενεργούς αθλητές και αθλήτριες του. Λόγω του COVID-19 όσοι δεν πρόλαβαν να αξιολογηθούν, θα προγραμματιστεί να γίνει αμέσως μετά την λήξη των μέτρων.


Το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ δεν θα σταματήσει εκεί. Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουμε συνεργασία με αθλητικό διατροφολόγο, κάτι που θεωρούμε εξίσου πολύ σημαντικό για την απόδοση ενός αθλητή. Είναι γνωστό σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τον αθλητισμό ότι η σωστή διατροφή δεν είναι απλά αναγκαία αλλά ουσιαστικά τρόπος ζωής και υγείας.

Ευχαριστούμε τους γονείς που μας δείχνουν εμπιστοσύνη και επιλέγουν το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, ευχαριστούμε τους μεγαλύτερους αθλητές που έρχονται στην οικογένεια μας, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Το ΔΣ του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.