Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου πραγματοποίησε στις 11 Νοέμβρη 2021, ημέρα Πέμπτη την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση.
Στη συνέλευση ομόφωνα αποφασίστηκε το παρακάτω ψήφισμα για το κλείσιμο της Alpha bank:
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Η γενική συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων του Δήμου Καρύστου διαμαρτύρεται έντονα για το κλείσιμο  του υποκαταστήματος της ALFA BANK στην Κάρυστο στις 19-11-2021.
Το υποκατάστημα της ALFA BANK εξυπηρετεί πολλούς συναδέλφους  συνταξιούχους αλλά και επαγγελματίες, εργαζόμενους κλπ. από την Κάρυστο, το Μαρμάρι και τα Στύρα. Ο  συνολικός πληθυσμός του Δήμου Καρύστου είναι 15.000 κάτοικοι.
Το κλείσιμο του θα δημιουργήσει προβλήματα στους κατοίκους του Δήμου αλλά και τους παραθεριστές το καλοκαίρι.
Το κοντινότερο σημείο που υπάρχει υποκατάστημα  της ALPHA BANK είναι το Αλιβέρι, το οποίο βρίσκεται στα 70 χιλιόμετρα απόσταση από την Κάρυστο.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της τράπεζας, που κάποιοι γνωρίζουν ότι θα πάνε στο Αλιβέρι και κάποιοι δεν γνωρίζουν πού θα πάνε ή θα αναγκαστούν σε «δήθεν» εθελουσία έξοδο από την υπηρεσία.
Ζητάμε να παραμείνει το υποκατάστημα στην Κάρυστο με όλους τους εργαζόμενους του.
Κάρυστος 11-11-2021
Για την Γενική Συνέλευση
Ο Πρόεδρος                                              Ο Γραμματέας
Γιώργος Οικονομόπουλος                       Μιχάλης Μπάνος

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.