Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Ευχαριστήριο σημείωμα

Από τον Ιανουάριο του 2021 ανέλαβα υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ Καρύστου, καταφέραμε με τη βοήθεια των συναδέλφων μου να στήσουμε στην Κάρυστο τη βάση ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Καρύστου.
Εκ μέρους των εργαζομένων του Τομέα ΕΚΑΒ Καρύστου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εκείνους που βοήθησαν ώστε το ΕΚΑΒ Καρύστου να αποκτήσει δική του στέγαση, επίπλωση και χώρους w/c για την εύρυθμη λειτουργία του. Το παρόν ευχαριστήριο σημείωμα αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας. Το Δήμαρχο Καρύστου κύριο Ραβιόλο Ελευθέριο για την παραχώρηση του οικοπέδου, την τοποθέτηση των κοντέινερ και το στήσιμο των πρώτων βάσεων, το Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου, κύριο Αναστάσιο Μίχα για τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και όλους εκείνους τοπικούς επιχειρηματίες, κατοίκους και εταιρίες που έβαλαν το λιθαράκι τους για να έχουμε όλοι στο εξής μια βάση ασθενοφόρων στην Κάρυστο.

Τους τοπικούς επιχειρηματίες :
Γλυκός Νικόλαος - Υδραυλικά
Κόλλιας Ευάγγελος - Σιδηρικά
Τόγιας Θεόδωρος - Ξυλουργικά
Ράπτης Γεώργιος - Ηλεκτρολογικά
Ματζώρος Ανδρέας - Ξυλουργικά
Δριμαρόπουλος - Υδραυλικά
Πάλλης Γεώργιος - Χαρτικά
Μπαγιάτης Ιωάννης- Ανθοπωλείο
Σιδέρης Νικόλαος - Ανθοπωλείο
Ζέμπης Αριστείδης - Ψυκτικός
Σφυρίδης Δημήτριος - Πλακάκια
Κανατάς Ιωάννης του Γεωργίου - Πέτρες Καρύστου
Πολίτης Ανδρέας – Μπογιατζής
Τσούλης Στέλιος – Φυτώριο Νέα Στύρα
Μούργος Γρηγόριος - Τζάμια
Ζωγράφου Βατή – Στοράκια
Τσίγκρος Νικόλαος - Σούπερ Μάρκετ
Λιώνης Πέτρος- Χρώματα Βερνίκια
Δρικάκης Χρήστος - Αλουμίνια
Παπαιωάννου  Ντέιβιντ – Υδραυλικά
Κουτσούκος Αντώνιος - Σίτες
Γιαννάκου Σοφία - Φαρμακείο

Τους κατοίκους :
Τηνιακού Πόπη
Κουρτάκης Παντελής
Στυλιανός Αντώνιος

Τις εταιρίες :
PROTERGIA
ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ
ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΚΙΚΟΝΤΟΡ Α.Ε.
ENEL GREEN POWER HELLAS A.E.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Ευχαριστώ τον κύριο Κωνσταντίνο Δημητρίου (INLAB Communications) για την εγκατάσταση και μηνιαία συνδρομή παροχής internet στο χώρο στέγασης για της ανάγκες του Τομέα. 
Επίσης ευχαριστώ το Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου, κύριο Αναστάσιο Μίχα, για την παροχή μεσημεριανού και βραδινού φαγητού όπως και τον κύριο Ισίδωρο (Καφέ Χόβολη) για την παροχή πρωινού, στα πληρώματα του ΕΚΑΒ που έρχονται με μετακίνηση στην Κάρυστο για ενίσχυση του Τομέα.
Οι ανάγκες μας δεν σταματάνε εδώ, γι' αυτό ελπίζω και στη συνέχεια να εξακολουθήσουμε να έχουμε την υποστήριξη της Διοίκησης του ΕΚΑΒ, καθώς και του Δημάρχου Καρύστου έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε στον τομέα ευθύνης μας ένα ΕΚΑΒ πλήρες οργανωτικά και δυνατό επιχειρησιακά.

Με εκτίμηση

ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου
Υπεύθυνος Τομέα ΕΚΑΒ Καρύστου

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.