Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ EPSILON SMART
      

Aπό την 1-1-2022 η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι υποχρεωτική πλέον για όλες τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η έξυπνη ηλεκτρονική τιμολόγηση

Η έξυπνη ηλεκτρονική τιμολόγηση Νέα Web εφαρμογή έκδοσης παραστατικών με απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. και την πλατφόρμα myDATA.

Σύνδεση με το Λογιστικό Γραφείο

Η επιχείρησημε την έναρξη χρήσης της εφαρμογής λαμβάνει On line όλα τα δεδομένα συναλλασσομένων και λοιπών λογαριασμών από τις εφαρμογές (Extra - Hyper - Academia Financials) που τηρεί ο λογιστής στο γραφείο του.

Τιμολόγηση όπου και αν βρίσκεστε

Εκδώστε τα τιμολόγια σας ανά πάσα στιγμή. Πραγματοποιήστε την αποστολή του από όποιο σημείο και αν βρίσκεστε, από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, από το smartphone και το tablet σας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των cloud εφαρμογών.

Λύσεις για όλους τους κλάδους

Εξειδικευμένη εφαρμογή για Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, Τοπογράφους, Γιατρούς, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους, Δικαστικούς Επιμελητές, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Μικρά Ξενοδοχεία, Μεταφορείς και Μικρές Μεταφορικές Εταιρείες.

Η εταιρία μας, inlab design communications, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρονικών εμπορικών εφαρμογών, έχει έτοιμες λύσεις για κάθε είδους επιχείρηση, χονδρικής η λιανικής πώλησης, προκειμένου να υλοποιήσει για εσάς την ηλεκτρονική τιμολόγηση, άμεσα οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια. Επικοινωνήστε μαζί μας να ενημερωθείτε αναλυτικά και να σας παρουσιάσουμε την λύση που ταιριάζει στην δική σας επιχείρηση. Τ.2224026466 Κ. 6977220524


Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση στο τηλέφωνο 2224026466 και στο e-mail: info@inlab.gr
Επισκευθείτε την σελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο
https://inlab.gr/service/web-site-eshop/

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.