Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Παρουσίαση Επαγγελματικού Καταλόγου Ν. Εύβοιας (www.notiaevia.gr).
Για πρώτη φορά στην περιοχή μας, δημιουργήσαμε ηλεκτρονικό Επαγγελματικό κατάλογο για όλη την Ν. Εύβοια, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.notiaevia.gr. Ο κατάλογος δημιουργήθηκε από την εταιρία inlab communication και παρουσιάζεται μέσα από τις πύλες in-karystos.gr και in-aliveri.gr, με πρόσβαση από το κεντρικό μενού "Κατάλογος" αλλά και απευθείας στην διεύθυνση www.notiaevia.gr.  
Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων της περιοχής μας με ταυτόχρονη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των χρηστών (υποψήφιων πελατών) που επισκέπτονται την Νότια Εύβοια.
Η τεχνολογία προχωράει με απίστευτους ρυθμούς, έτσι λοιπόν δώσαμε μεγάλη προσοχή στην κατασκευή της πύλης έτσι ώστε το περιβάλλον της να είναι άριστα συμβατό από κινητά τηλέφωνα. Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες του internet με ποσοστό  60% από κινητά τηλέφωνα, 25% από tablet και laptop και 15% από υπολογιστές.


Οι δυνατότητες προβολής είναι μεγάλες και πολλές, από μία απλή δωρεάν καταχώρηση μέχρι πλήρη μεγάλη καταχώρηση με προσφορές και εκδηλώσεις. Εάν δεν έχετε δικό σας website  είναι η ιδανική λύση για την προβολή σας. Εάν πάλι διαθέτεται website είναι το εργαλείο που θα οδηγήσει περισσότερους επισκέπτες στην επιχείρηση σας. Το πολύ χαμηλό κόστος μίας πλήρη προβολής, καθιστά την πύλη notiaevia.gr  ένα απαραίτητο επαγγελματικό εργαλείο.
Τι περιέχει, πώς λειτουργεί.
Ο κατάλογος έχει σχεδιαστεί να είναι γρήγορος και εύκολος στην χρήση. Για παράδειγμα εάν ένας υποψήφιος πελάτης βρίσκεται ή θέλει να επισκεφθεί την περιοχή μας απλά επιλέγει από την λίστα την περιοχή που τον ενδιαφέρει και το είδος της επιχείρησης που θέλει να επισκεφθεί. Αμέσως ο κατάλογος του προτείνει τις επιχειρήσεις που είναι καταχωρημένες  στην συγκεκριμένη περιοχή.
Δώστε δύναμη και αξία στην επιχείρηση σας κάνοντας εγγραφή στον επαγγελματικό κατάλογο Ν. Εύβοιας. Η απλή εγγραφή είναι Δωρεάν
Ποιες επιχειρήσεις περιλαμβάνει.
Όλων των κατηγοριών τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ν.Εύβοια.
Ποιοι έχουν δικαίωμα καταχώρησης.
Κάθε επαγγελματίας ανεξαρτήτου κατηγορίας επαγγέλματος έχει την δυνατότητα να καταχωρίσει την επιχείρηση του. Εάν κάποια κατηγορία δεν αναγράφεται στον κατάλογο, επικοινωνήστε μαζί μας να την δημιουργήσουμε για εσάς και στην συνέχεια να την καταχωρήσετε.
Πώς μπορώ να κάνω καταχώρηση.
Η καταχώρηση μπορεί πολύ εύκολα να γίνει από τον ίδιο τον χρήστη, ιδιοκτήτη της επιχείρησης και είναι εντελώς δωρεάν.
1. Κάνετε εγγραφή.
Από το αρχικό μενού, πατάτε Λογαριασμός  και στην συνέχεια Φόρμα εγγραφής. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία και μετά την εγγραφή σας μπορείτε να κάνετε δωρεάν καταχώριση επιχείρησης. Τον λογαριασμό σας τον δημιουργείτε μία φορά. Φυσικά εάν διαθέτετε πάνω από μία επιχειρήσεις  μπορείτε να τις καταχωρίσετε και  να τις διαχειρίζεστε χωρίς επιπλέον εγγραφή, απλά με τον ίδιο λογαριασμό. Μέσα από το αρχικό μενού πατήστε στο Κατάλογος και στη συνέχεια στον Πίνακα Ελέγχου Χρήστη για να διαχειριστείτε όλες τις καταχωρήσεις σας.
Πριν ξεκινήσετε την καταχώριση υπάρχει περίπτωση η επιχείρηση σας να βρίσκεται ήδη μέσα στον οδηγό από την βάση δεδομένων του καταλόγου. Για το λόγο αυτό θα πρέπει πρώτα να κάνετε αναζήτηση για την επιχείρηση σας. Στην περίπτωση που δεν την βρείτε προχωράτε κανονικά στην καταχώριση.
Τι γίνεται στην περίπτωση που η επιχείρηση σας έχει καταχωρηθεί αυτόματα από το σύστημα.
Ανοίγετε την καταχώριση της επιχείρησης και στην δεξιά μεριά υπάρχει η φράση "αξίωση επιχείρησης ". Αυτό σημαίνει ότι μπορεί η καταχώριση να έχει γίνει αυτόματα από το σύστημα αλλά η επιχείρηση αυτή δεν έχει αντιστοιχηθεί από τον ιδιοκτήτη της. Εάν είστε εσείς ο ιδιοκτήτης κάντε κλικ πάνω στην φράση  "αξίωση επιχείρησης " και συμπληρώνοντας τα υπόλοιπα στοιχεία που θα σας ζητηθούν αποκτάτε πλέον τον έλεγχο της καταχώρισης και μπορείτε να την διαχειριστείτε αποκλειστικά εσείς  μέσα από τον λογαριασμό σας, αφού βεβαίως πρώτα ελεγχτεί η αντιστοίχηση από τους διαχειριστές του ηλεκτρονικού καταλόγου.
Υπάρχει κάποιο όριο επιχειρήσεων που μπορώ να καταχωρήσω
Δεν υπάρχει κάποιο όριο επιχειρήσεων που μπορείτε να καταχωρήσετε. Αμέσως μετά την καταχώριση οι διαχειριστές του καταλόγου θα ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων σας και σε λίγη ώρα θα δείτε την επιχείρηση σας μέσα στον επαγγελματικό οδηγό.  
Διαγραφή ή απενεργοποίηση επιχείρησης.
Εάν δεν επιθυμείτε πλέον την προβολή της επιχείρησης σας από τον κατάλογο υπάρχει η επιλογή Διαγραφή από τον Πίνακα Ελέγχου Χρήστη, όπως και η επιλογή απενεργοποίησης εάν δεν θέλετε να την διαγράψετε αλλά απλά να μην παρουσιάζεται στον κατάλογο μέχρι να κάνετε όποιες αλλαγές θέλετε και στην συνέχεια από το ίδιο μενού να την κάνετε ξανά ενεργή.
Υπάρχουν δύο παρουσιάσεις των επιχειρήσεων στον κατάλογο. Η μία εντελώς δωρεάν με τα βασικά στοιχεία προβολής και η άλλη με ένα μικρό κόστος παρουσιάζει την επιχείρηση με πλήρη προβολή που περιλαμβάνει φωτογραφείς, χάρτη, παρουσίαση gallery, e-mail, τηλέφωνα, προσφορές εκδηλώσεις, και πολλά άλλα εργαλεία προώθησης της επιχείρησης σας.
Το κόστος πλήρης παρουσίασης ανάλογα τον χρόνο παρουσίασης:
1. Δωρεάν καταχώρηση (επ' αόριστο απλή προβολή)
2. 20€ (3 μήνες παρουσίαση με όλες τις δυνατότητες προβολής)
3. 30€ (6 μήνες παρουσίαση με όλες τις δυνατότητες προβολής)
4. 50€ (1 χρόνο παρουσίαση με όλες τις δυνατότητες προβολής)
Η δωρεάν καταχώριση γίνεται μία φορά και ισχύει για πάντα. Μπορείτε βέβαια όποια στιγμή θέλετε να αναβαθμίσετε την παρουσίαση σας και να αγοράσετε πακέτο μεγάλης προβολής ανάλογα τον χρόνο που επιθυμείτε. Τότε η επιχείρηση αλλάζει εμφάνιση με όλα τα εργαλεία παρουσίασης ενεργοποιημένα. Εάν το πακέτο λήξει και δεν θέλετε να ανανεωθεί, η επιχείρηση γυρίζει αυτόματα στην απλή προβολή.  Με τα πακέτα προβολής που έχουμε δημιουργήσει δίνεται η δυνατότητα σε επιχειρήσεις που δεν είναι ανοιχτά όλο τον χρόνο να επιλέξουν συγκεκριμένο διάστημα προβολής μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο το κόστος παρουσίασης στον κατάλογο.
Τρόποι πληρωμής για την πλήρη καταχώρηση.
1. Ηλεκτρονικά μέσω paypal,
2. Με κατάθεση στην τράπεζα,
3. Μετρητά στα γραφεία μας ή σε εκπρόσωπο της εταιρίας της περιοχή σας.
Για οποιαδήποτε απορία η πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail : info@inlab.gr και τηλεφωνικά στο 2224026466 (5 γραμμές).
Ελπίζουμε η νέα αυτή κίνηση να βρει υποστηρικτές και να δώσει υπεραξία σε όλη την περιοχή, να στηριχθεί από τους επαγγελματίες, και να αποτελέσει ένα νέο εργαλείο προώθησης της Νότιας Εύβοιας.

Με εκτίμηση,
Κώστας Δημητρίου

Network Technology Systems
IP Camera Hotspot Satelite
Service & Support
 t  | +30 2224026466
f  | +30 222402637
m| +30 6977220524
w | www.inlab.gr

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.