Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Ξεκινάει το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ  της Γ' κατηγορίας μπάσκετ. Ανακοινώθηκαν επίσημα οι ημερομηνίες και οι ώρες διεξαγωγής του πρωταθλήματος μπάσκετ του Γ΄ τοπικού πρωταθλήματος Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας. Η κατηγορία χωρίστηκε σε 4 ομίλους. Και οι δύο ομάδες του Δήμου μας ΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ και ΓΣ ΣΤΥΡΩΝ θα αγωνιστούν όπως και τον περσυνό χρόνο στον ίδιο όμιλο μαζί με την ομάδα του ΑΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ . Ό όμιλος συνολικά θα αποτελείτε από 5 ομάδες.
1. ΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ
2. ΓΣ ΣΤΥΡΩΝ
3. ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΣ
4. ΑΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
5. ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Το πρωτάθλημα έχει προγραμματιστή να τελειώσει αρχές Απριλίου. Οι 2 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα προχωρήσουν στα playoff για την άνοδο κατηγορίας. Εκτός από την ομάδα του Αλιβερίου, που λίγο πολύ είναι γνωστή από τους περσινούς αγώνες,  δύο νέες ομάδες μπήκαν στον όμιλο, ο ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΣ και ο ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ. Την ομάδα του ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΥ δεν την γνωρίζουμε καθόλου, αντιθέτως η ομάδα του ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ έδειξε τις ικανότητες της σε ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των ΣΤΥΡΩΝ, που τελικά κέρδισε, και έδειξε ότι αποτελεί ένα πολύ καλό σύνολο. Η ομάδα των ΣΤΥΡΩΝ έρχεται φέτος πολύ ανανεωμένη με 3 νέες σημαντικές προσθήκες και πολύ καλό κλίμα, βάζοντας από την αρχή στόχο μία από τις 2 πρώτες θέσεις. Η ομάδα της ΚΑΡΥΣΤΟΥ θα παραταχθεί σχεδόν με την ίδια ομάδα και ίσως με 2-3 απουσίες που καλείτε να αναπληρώσει.
Πρώτη αγωνιστική με ντέρμπι, αρχές του χρόνου στις 6 Ιανουαρίου στις 15:00, ημέρα των Θεοφανείων, στο κλειστό Π.Μώρος, η ομάδα των ΣΤΥΡΩΝ θα φιλοξενήσει τον ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ  ενώ λίγο αργότερα στις 18:00 στο Αλιβέρι, ο ΑΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ υποδέχεται τον ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟ. Η ομάδα της Καρύστου ξεκινάει με ρεπό. Αναλυτικά το πρόγραμμα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογία θα δημοσιεύονται στην παρακάτω σελίδα. Κάντε κλικ εδώ.
Ελπίζουμε οι φίλοι του μπάσκετ να δίνουν το παρόν στα εντός έδρας παιχνίδια των ομάδων μας. Ευχόμαστε και στις δύο καλή μπασκετική χρονιά, με επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς.

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.