Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

   

Μεγάλη νίκη και γιορτή για την ομάδα μπάσκετ ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ. Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η νεοσύστατη ομάδα ΑΕ Καρύστου παίρνοντας την νίκη από την ομάδα του ΑΙΑΣ Αλιβερίου με 70-58. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ και σε κανένα σημείο του αγώνα η αντίπαλη ομάδα δεν κατάφερε να ρίξει την διαφορά κάτω από τους 3 πόντους.

Με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο ήρθε και η μεγαλύτερη διαφορά που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Μεγάλο πλεονέκτημα για την νίκη ήταν η μεγάλη προσέλευση του κόσμου ο οποίος έδωσε παραπάνω ενέργεια στην ομάδα μας.
Η πρώτη εικόνα του νεοσύστατου ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος.


Οι υπεύθυνοι του σωματείου είχαν ετοιμάσει και μία έκπληξη για τον κόσμο που έδωσε το παρόν στο κλειστό "Π.ΜΩΡΟΣ". Για πρώτη φορά, όχι μόνο στην Κάρυστο αλλά και σε όλη την Εύβοια, ο αγώνας πλαισιώθηκε από την σχολή χορού της Σέβης Κρίσιλια "ROSE KARRA" παρουσιάζοντας σε όλα τα time out αθλητικές χορογραφίες με 5 καλλιτέχνες (3 κορίτσια & 2 αγόρια).
Ευχή όλων η επιτυχημένη αρχή να συνεχιστεί.

Τα στατιστικά του αγώνα:

Διαιτητές: Τσάλλας - Μασλατζίδης Λ. ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-8, 20-22, 20-15, 15-13.
Α.Ε.ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Δημητρίου-Δρόσος): Κεκεμπάνος Χ. 3 (1), Θωμάς 6 (2), Ελευθερίου 3, Κιούκης 12, Μαγγίνης 7, Χατζής 5 (1), Ζέρβας 5, Μαστραντώνης 5 (1), Δώρης 2, Κεκεμπάνος Γ., Γεωργίου 22.
ΑΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Σαλταρίκος - Κατσός): Πολύχρονος, Μπάνος 3 (1), Κούρτης, Δήμου 32, Δενδρινός, Τσαλιαγκός, Λαλιώτης 1, Φερμελής 8 (1), Ταπεινός Γ., Ταπεινός Δ. 12, Τσάλας, Καδδίτης 2.

Φωτογραφικό υλικό στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook ΑΕ Καρύστου

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.