Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Δήλωση Δημάρχου Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλου.
Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την απόφαση του ΚΕΣΥΠΕ για τη δημιουργία  μονάδας τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο Καρύστου. 
Η λειτουργία της μονάδας θα αναβαθμίσει περαιτέρω τις  υπηρεσίες υγείας στην περιοχή μας παρέχοντας στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες του Δήμου μας, πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου περίθαλψη. 
Η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι με συνεργασία , ομοψυχία κι αλληλεγγύη μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα !
Σε αυτήν την συλλογική  προσπάθεια σκοπός μας είναι το γενικό όφελος και κοινός μας  στόχος  η προσφορά προς το συνάνθρωπο ! 
Θελω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους με προσωπική δουλειά και κινητοποίηση βοήθησαν, απο τη θέση του ο καθένας,  για την σημαντική  εξέλιξη αυτης της πολύχρονης προσπάθειας. Ο Δήμος  θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στις ανάγκες, αρωγός , ώστε κάθε μέρα να είναι και καλύτερη για όλους. 
Συνεχίζουμε δυναμικά, όλοι μαζί και θέτουμε επόμενο στόχο την άμεση χρηματοδότηση για να φτάσουμε γρήγορα, ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση της μονάδας στο Νοσοκομείο μας !

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.