Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 


ΤΖΟΥΝΤΟ ΑΝΟΚ
ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΟΚ
Στις 2-3 Φεβρουαρίου 2019 η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο με την βοήθεια του Δήμου Λάρισας και της περιφέρειας Θεσσαλίας στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας. Είναι η σημαντικότερη διοργάνωση για το άθλημά μας, με μεγάλο ενδιαφέρον από συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 820 για όλες τις κατηγορίες από 85 σωματεία. Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Καρύστου συμμετείχε με 8 αθλητές
Μερόπη Βερσή 1η
Παναγιώτη Δαλαμάγκα 3ος 
Σοφία Νόβα 5η
Αντωνιά Μπαλατσούρα
Γιάννη Ελευθερίου
Νίκο Αθέρα
Νεκτάριο Παλαμίδη
Θανάση Μπάρδωση

      Η αποστολή δεν γύρισε πίσω με άδεια χέρια αλλά με δύο μετάλλια. Η μεγαλύτερη διάκριση για έναν αθλητή είναι το χρυσό μετάλλιο έτσι λοιπόν πρωταθλήτρια Ελλάδος 2019 στην κατηγορία της είναι η Μερόπη Βερσή και τρίτος στην κατηγορία του ο Παναγιώτης Δαλαμάγκας. Είναι δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις για τους ίδιους τους αθλητές, από μια  τόσο δύσκολη διοργάνωση μιας και όλοι έπαιζαν προσδοκώντας να φτάσουν στο βάθρο των απονομών. Όμως πέρα από τα μετάλλια σημαντική είναι και η προσπάθεια όλων των υπολοίπων που αξίζουν και αυτοί πολλά μπράβο γιατί και αυτοί έπαιξαν και κέρδισαν αγώνες αλλά και εμπειρίες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στους γονείς που στηρίζουν τέτοιες αποστολές.           

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.