Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Μία νέα πρόκριση για την ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ. Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, βγάζοντας εκτός έναν διεκδικητή που ακολουθεί με μία νίκη διαφορά. Η ομάδα του ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΥ  έχει ρεκόρ 2 νίκες 1 ήττα και έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα μετά από την συντριπτική της νίκη επί των Στύρων με 39 πόντους διαφορά.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους από την περσινή περίοδο, με την ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ να έχει το απόλυτο σε νίκες , 2 στις 2, αλλά να δυσκολεύεται  λίγο στο περσινό εντός έδρας παιχνίδι. Φέτος οι 2 ομάδες, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, έχουν κάνει και ένα φιλικό παιχνίδι, με την ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ να παίρνει ξανά την νίκη με 4 πόντους διαφορά, αλλά με αρκετές απουσίες παικτών και από τις 2 πλευρές.

Ο σημαντικός αυτός αγώνας έχει οριστεί να γίνει αυτή την Κυριακή 23/2/20 στις 18:00, στο κλειστό Καρύστου «Π.Μώρος», με την ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ να περιμένει τους φιλάθλους της να δώσουν για άλλη μία φορά το παρόν και να βοηθήσουν να έρθει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.