Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α
Κάρυστος: 14-02-2020
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ


ΚΟΙΝ:
ΔΗΜΟΙ ΚΑΡΥΣΤΟΥ-ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΡΑΦΗΝΑΣ-
ΛΑΥΡΙΟΥ-ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ – ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΤΟΜΟΥ


ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΣΟΡΟΥ ΑΝΔΡΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ
1. Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της 11-02-2020, η Λιμενική Αρχή Καρύστου, για ύπαρξη σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στην παραλία “ΦΥΓΙΑΣ” Μαρμαρίου Ευβοίας, νότιου Ευβοϊκού κόλπου. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντόπισαν και ανέσυραν τη σορό, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη σἠψη. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων.
2. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία για το ανωτέρω περιγραφόμενο άτομο, όπως προσέλθει στην Λιμενική Αρχή Καρύστου ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στα τηλέφωνα της εν λόγω Υπηρεσίας 22240-22227, 22240-25527.
3. Για συνδρομή του έργου της Υπηρεσίας μας, παρακαλούμε όπως ανωτέρω ανακοίνωση, μεταδίδεται μέχρι νεωτέρας ειδοποιήσεως, ατελώς για το Δημόσιο, σε τακτά χρονικά διαστήματα.-
Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΛΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Γεώργιος

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.