Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

 

               

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ
ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

            Η Λιμενική Αρχή Καρύστου σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την Α.Π.: 2131.5/76773/2019/23-10-2019 Απόφαση Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΑΔΑ: 6ΞΥ84653ΠΩ-ΣΓΗ), η προθεσμία αντικατάστασης των παλαιών εντύπων των χορηγηθέντων αδειών χειριστών ταχύπλοων σκαφών, παρατάθηκε έως και την 31-12-2021. Οι κάτοχοι των παλαιών εντύπων, οφείλουν να προβούν μέχρι και την ανωτέρω ημερομηνία στην αλλαγή των αδειών τους.
Η διαδικασία αντικατάστασης δύναται να πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-ΔΛΑ (https://edla.hcg.gr) με κωδικούς TaxisNet, όπου στην κατηγορία «Άδεια χειριστή ταχυπλόου σκάφους» υπάρχει η δυνατότητα καταχώρισης σχετικής αίτησης  αντικατάστασης άδειας χειριστή ταχυπλόου σκάφους παλαιού τύπου, επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ το παλαιό έντυπο είτε θα αποστέλλεται στην Υπηρεσία μας ταχυδρομικώς, είτε θα παραδίδεται κατόπιν ραντεβού απευθείας στην Λιμενική Αρχή Καρύστου.
Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι εφικτή η πρόσβαση στην ανωτέρω ηλεκτρονική εφαρμογή, η διεκπεραίωση της αίτησης, όταν είναι απολύτως αναγκαίο, δύναται να πραγματοποιηθεί με αυτοπρόσωπη παρουσία του ενδιαφερομένου ή εξουσιοδοτημένου από αυτόν πρόσωπο, στη Λιμενική Αρχή Καρύστου.
Σημειώνεται ότι, στον σύνδεσμο https://edla.hcg.gr/help/ παρατίθενται αναλυτικές οδηγίες αναφορικά με την ορθή χρήση της εφαρμογής από τους εξωτερικούς χρήστες, ενώ σταδιακά θα προστίθενται επιπλέον κατηγορίες/ αιτήσεις.-

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.