Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει το σχολείο μας τις επόμενες ημέρες , για τον εορτασμό  της επετείου της 25ης Μαρτίου :


v                 Την Τετάρτη  22  Μαρτίου 2017 και ώρα  5μ.μ. στο Γιοκάλειο Ίδρυμα θα πραγματοποιηθεί η τελική πρόβα της γιορτής ( αφορά τους μαθητές της Β΄, Δ΄ και Ε΄ τάξης) .

v                 Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 και ώρα 7 μ.μ.  στο Γιοκάλειο Ίδρυμα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου  με θέμα :
                                    «  ΤΟ  ΧΡΟΝΙΚΟ  ΤΗΣ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ»

Θα είναι τιμή μας να την παρακολουθήσετε.

v                 Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017  οι μαθητές θα έρθουν το πρωί στο σχολείο κανονικά, χωρίς σάκες και θα πάμε στην πλατεία για την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων των σχολείων στις 11:30 π.μ. περίπου. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εκεί εγκαίρως για να μην αγχώνονται οι μικρότεροι μαθητές.

v                 Το Σάββατο 25η Μαρτίου 2017   οι μαθητές από  Γ’  μέχρι και ΣΤ΄ τάξη  θα συγκεντρωθούν  στην αφετηρία των λεωφορείων  στις 9:15  , για να πάνε στην  εκκλησία . Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η παρέλαση και θα παραλάβετε τους μαθητές από τη Δυτική παραλία Καρύστου. 
       Οι   εκπαιδευτικοί της Α΄ και Β΄ τάξης  θα  παραλάβουν τους μαθητές από τους γονείς τους  στο  Μπούρτζι ,  μετά το τέλος της ομιλίας στην πλατεία Καρύστου , για την παρέλαση. Μετά το πέρας της παρέλασης οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές στη Δυτική παραλία Καρύστου. 

Χρόνια  Πολλά !!!                                                                                         Από τη Διεύθυνση

 

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.