Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Α.Ν.Ο.Κ
Στις 4 & 5 Μαρτίου διεξήχθη το Τοπικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2017, στη Μάνδρα Αττικής, με τη συμμετοχή 160 αθλητών/τριών.

Το Ποδηλατικό Τμήμα του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Καρύστου, είχε μια από τις πολυπληθέστερες συμμετοχές με 20 αθλητές/τριες, συμμετέχοντας στις κατηγορίες Μίνι Μικρά & Μεγάλα Αγόρια/Κορίτσια, Παμπαίδων, Πανκορασίδων, Παίδων & Νεανίδων.

Τη 2η θέση, ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Αναστασία Μπουρέλου στην κατηγορία Μίνι Μικρά Κορίτσια.

Την 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Χριστίνα Αλεξανδρή στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα Κορίτσια, ενώ την 5η θέση στην ίδια κατηγορία κατέκτησε η Ιωάννα Αθανασίου.

Την 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Γεωργία Ψαρρή στην κατηγορία Πανκορασίδων, ενώ την 4η θέση κατέκτησε η Έλενα Αλεξανδρή και την 5η θέση η Αντωνία Μπαϊρακτάρη.

Όλοι οι αθλητές/τριες μας, που συμμετείχαν στον πρώτο επίσημο αγώνα του 2017, είχαν μια πολύ καλή εμφάνιση, παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας της πίστας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/τριές μας, στον προπονητή τους, αλλά και στις οικογένειές τους που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους και μοιράζονται μοναδικές στιγμές μέσα από τον αθλητισμό.  

Ευχαριστούμε το Karystos bikes και τον Χρήστο Ξιαλίνα, για τη συνεχή παρουσία του ως τεχνική υποστήριξη, στο πλευρό των αθλητών μας.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (δημοσιευμένα από Ε.ΠΟ.Σ.Κ.)
Μίνι Μικρά Κορίτσια
2η Μπουρέλου Αναστασία

Μίνι Μικρά Αγόρια
8ος  Σκοπελίτης Ελευθέριος
15ος Ρουμπής Αναστάσιος
18ος Ρούσης Κωνσταντίνος

Μίνι Μεγάλα Κορίτσια
3η Αλεξανδρή Χριστίνα
5η Αθανασίου Ιωάννα

 Μίνι Μεγάλα Αγόρια
18ος Αλεξανδρής Αθανάσιος
19ος Κολόμπαρης Ιωάννης
23ος Σούκουλης Παντελής
Αλεξανδρής Γεώργιος, DNF
Πολυχρονίου Γεώργιος, DNF

Πανκορασίδων
3η Ψαρρή Γεωργία
4η Αλεξανδρή Ελένη
5η Μπαϊρακτάρη Αντωνία

Παμπαίδων
12ος Σκοπελίτης Βασίλειος
24ος Καδόγλου Ευάγγελος
25ος Ευφροσύνης Γεώργιος

Παίδων
17ος Ψαρρής Ευάγγελος
24ος Μακρής Ιωάννης

Νεανίδων
Αθανασίου Σοφία, DNF

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.