Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

ΤΖΟΥΝΤΟ ΑΝΟΚ
Στις 17 Μαρτίου 2018 η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο πραγματοποίησε σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στο κλειστό γυμναστήριο Ξάνθης «Φίλιππος Αμοιρίδης». Ο ΑΝΟΚ συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά σε αυτή τη σπουδαία για το άθλημα διοργάνωση, με δύο αθλήτριες και ένα αγόρι. Τα κορίτσια έπαιξαν  τρεις αγώνες, κέρδισαν τον έναν από αυτούς έτσι κατετάγησαν στην 7η θέση της κατηγορίας τους. Ο Δημήτρης χάνοντας το πρώτο αγώνα δεν του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος  γιατί κερδίζοντας μια θέση στο βάθρο αυτόματα έχεις το δικαίωμα χρήσης των έξτρα μορίων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Για τους αθλητές μας είναι η πρώτη χρονιά σε αυτή την κατηγορία, κέρδισαν όμως εμπειρίες οι οποίες θα τους βοηθήσουν σε αυτή τους την προσπάθεια.
Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί λίγοι μπορούν να ανταπεξέλθουν στην συνεχόμενη προπόνηση και στην πίεση των αγώνων.
Οι αθλητές είναι :
Σοφία Νόβα
Αντωνία Μπαλατσούρα
Δημήτρης Ράπτης  

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.