Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

Δελτίο τύπου της Επιτροπής Αγώνα φορέων και πολιτών της Νότιας Καρυστίας για το Δημοτικό Συμβούλιο της 10-4-2017.

Την Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 , πραγματοποιήθηκε Δημοτικό Συμβούλιο στα Καλύβια, όπου παρεβρέθηκε και ο Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κος Νικόλαος Μαυραγάνης.

Ο κ.Μαυραγάνης μεταξύ των άλλων δήλωσε ότι μετά την κύρωση των δασικών χαρτών, για να μπορέσουν να εισπράτουν ενοίκια από τις εταιρίες Αιολικών Πάρκων οι ιδιοκτήτες γης , πρέπει με κάποιο τρόπο να αναγνωρίσουν τις ιδιοκτησίες τους.

Στο αίτημα της επιτροπής φορέων και πολιτών για τους δασικούς χάρτες, το ιδιοκτησιακό και τις εταιρίες Αιολικών Πάρκων, για συμμετοχή του Δήμου στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καρύστου, την Κυριακή 23-4-2017, ο Δήμαρχος κ.Λευτέρης Ραβιόλος εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο την μη συμμετοχή του Δήμου στην συγκέντρωση, και πρότεινε στους δημοτικούς συμβούλους εάν επιθυμούν να παρεβρεθούν.

Υπέρ της συμμετοχής του Δήμου στην συγκέντρωση της Κυριακής 23-4-2017 , τάχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Ζαφείρης , ο κ. Ιωάννης Ρουκλιώτης και η δημοτική σύμβουλος και κ.Κούλα Βρανά.

Παρά τις συνεχείς και έντονες παρεμβάσεις των μελών της επιτροπής που παρεβρέθη σύσσωμη στο Δημοτικό Συμβούλιο , στην πραγματικότητα το θέμα δεν μπήκε σε ψηφοφορία , με αποτέλεσμα ο Δήμος να μην συμμετέχει επίσημα στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Κυριακής 23-4-2017

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.