Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
5η Υ.ΠΕ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
«ΔΙΟΚΛΕΙΟ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

                                                                                                                                           Κάρυστος, 6 Απριλίου 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή του Νοσοκομείου Καρύστου
στη Θεματική Εβδομάδα για μαθητές Γυμνασίου

Τοποθετώντας τους μαθητές και τις μαθήτριες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, το Νοσοκομείο Καρύστου αποδέχτηκε την πρόσκληση και μαζί με τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου των Στύρων, επιχείρησαν να παρουσιάσουν ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες σχετικά με την υγεία και την ανάπτυξη των εφήβων.

Έτσι, στα πλαίσια της υλοποίησης της Θεματικής Εβδομάδας που υλοποιείται σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου, κος Αναστάσιος Μίχας, συνοδευόμενος από την Παιδίατρο του Νοσοκομείου, κα Ιουλία Καζαντζίδου και την Διατροφολόγο του Νοσοκομείου κα Αικατερίνη Υφαντούση, επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο των Στύρων όπου ανέπτυξαν τα παρακάτω θέματα:

  1. Ψυχικές και σωματικές αλλαγές στην εφηβεία και
  2. Διατροφή και ποιότητα ζωής.Ακολούθως πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους μαθητές στους οποίους δόθηκε άπλετος χρόνος να αναπτύξουν τους προβληματισμούς τους και να υποβάλλουν σημαντικά ερωτήματα στους προσκεκλημένους τους.
  3. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο Καρύστου, στα πλαίσια της ενίσχυσης της πρόληψης της υγείας του πληθυσμού και της εξωστρέφειας των υπηρεσιών του, έχει επισκεφτεί από την αρχή της χρονιάς όλα τα νηπιαγωγεία, τους παιδικούς σταθμούς και τα δημοτικά σχολεία της Καρύστου, του Μαρμαρίου, των Στύρων και όλων των χωριών του Κάβο Ντόρο. Στις περιοχές αυτές πραγματοποιήθηκε παιδιατρικός και οδοντιατρικός έλεγχος από τους αντίστοιχους ιατρούς με αποτελέσματα άκρως ενδιαφέροντα και σημαντικά για την παροχή υπηρεσιών υγείας στην περιοχή.  

Το Γραφείο Διοικητή Γ.Ν. Καρύστου                                                                             

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.