Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Παρουσίαση του νέου λογοτύπου του Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου. Η εταιρία inlab design communication ανέλαβε την δημιουργία του νέου λογοτύπου του Νοσοκομείου Καρύστου. Μετά την παρουσίαση 2 διαφορετικών προτάσεων αποφασίστηκε τελικά η δεύτερη  πρόταση και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη και οι τελικές εφαρμογές του.
Πρόκειται για τρεις εφαρμογές που θα καλύψουν τις ανάγκες του Νοσοκομείου Καρύστου ανεξαρτήτως το είδος της παρουσίασης. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην διαχρονικότητα και την απλότητα.
Οι τρεις παρουσιάσεις αφορούν παραλληλόγραμμη, τετράγωνη και κυκλική εφαρμογή χωρίς να αλλοιώνονται τα βασικά χαρακτηριστικά του λογοτύπου.
Η εταιρία inlab ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του Νοσοκομείου Καρύστου κ. Αναστάσιο Μίχα για την επιλογή του να αναθέσει την δημιουργία και ανάπτυξη του λογοτύπου σε τοπική επιχείρηση, κάτι που τον χαρακτηρίζει άλλωστε από όλες τις μέχρι τώρα επιλογές του.
Για την δημιουργία εργάστηκαν:
Αρχική δημιουργία λογοτύπου: Μαρία Δημητρίου (τελειόφοιτη Αρχιτεκτονικής)
Ανάπτυξη μακετών: Κωνσταντίνος Δημητρίου (Developer)

Λογότυπο Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου

Λογότυπο Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου

Λογότυπο Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου

 

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.