Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
5η Υ.Πε ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Ε.Σ.Υ.
Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ –  Γ.Ν.Κ.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ – Γ.Ν.Κ.Υ. ΚΥΜΗΣ
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

nosokomeio karystou

«ΔΙΟΚΛΕΙΟ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

 Κάρυστος,  30-04-2018
                                                                                           

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή του Νοσοκομείου Καρύστου
στο 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Υγειονομικών Στελεχών

Με την φιλοδοξία να καταστεί θεσμός, πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 27 Απριλίου στην αίθουσα του Αμφιθέατρου του Νοσοκομείου Βόλου το 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης, το οποίο διοργανώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου υπό την αιγίδα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας και της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας.

Ήταν ένα πρωτοποριακό, πολυθεματικό φεστιβάλ, ανοιχτό σε όλους τους ενδιαφερόμενους, που στόχο είχε την επιμόρφωση των εργαζόμενων στον υγειονομικό τομέα της χώρας τόσο στο τον δημόσιο όσο τον ιδιωτικό. Ομιλητές ήταν παράγοντες από το χώρο της υγείας, γιατροί, εκπρόσωποι από εθελοντικές οργανώσεις, από το ΚΕΕΛΠΝΟ, από Στρατιωτικά Νοσοκομεία, μέλη της παραολυμπιακής ομάδας κλπ.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχε ενεργά και το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου καθώς ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κος Αναστάσιος Μίχας, ανέπτυξε με ομιλία του τον τρόπο με τον οποίο συσχετίζονται στο χώρο της υγείας οι αριθμοί με τον παράγοντα άνθρωπο. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Νοσοκομείο Καρύστου ήταν το μοναδικό Νοσοκομείο σε ολόκληρη την Υγειονομική Περιφέρεια που είχε προσκληθεί να συμμετάσχει, δείγμα της θέσης που κατέχει πλέον στον Υγειονομικό χάρτη της χώρας.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Γ.Ν. – Κ.Υ. Καρύστου & Γ.Ν. – Κ.Υ. Κύμης                                                                                                                           

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΜΙΧΑΣ

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.