Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για την προσπάθεια εκφόρτωσης τμημάτων ανεμογεννητριών στο λιμάνι τις Καρύστου
Στην κινητοποίηση των κατοίκων και φορέων της Καρύστου ενάντια στην εκφόρτωση τμημάτων ανεμογεννητριών συμμετείχε και η Δημοτική Σύμβουλος Καρύστου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Κούλα Βρανά.
Η Κ. Βρανά κατέθεσε έγγραφη διαμαρτυρία, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, στο Λιμεναρχείο Καρύστου όπου αναφέρεται:
«Διαμαρτύρομαι έντονα για την προσπάθεια εκφόρτωσης ανεμογεννητριών στο Λιμάνι της Καρύστου και την παρουσία δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος ενισχυμένες και από άλλες περιοχές τις Εύβοιας, ανάμεσά τους και ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού.
Ζητώ άμεσα:

  1. Την απομάκρυνση από την Κάρυστο των δυνάμεων του Λιμενικού που έχουν έρθει από άλλες περιοχές.
  2. Την οριστική απομάκρυνση του πλοίου από τον κόλπο της Καρύστου».

Να επισημανθεί πως το πλοίο μετά από αρκετή ώρα αποχώρησε από τον κόλπο της Καρύστου αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα ξαναέρθει αργότερα σήμερα ή τις επόμενες μέρες καθώς κανένας αρμόδιος φορέας δεν μας έχει ενημερώσει υπεύθυνα.
Ιδιαίτερη ευθύνη έχει ο κ. Δήμαρχος όπου ενώ γνώριζε για την διαδικασία εκφόρτωσης εδώ και καιρό, ενώ γνώριζε για τη σημερινή κινητοποίηση είναι άφαντος, δεν έχει προβεί σε σχετική ενημέρωση, προς τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους φορείς της περιοχής, τους κατοίκους του Δήμου.

Κάρυστος  3 Μαΐου 2018

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.