Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Επίσκεψη της Εθνικής ομάδας volley αντρών στα Δημοτικά σχολεία Καρύστου.

Εκπρόσωποι και παίχτες της εθνικής ομάδας volley επισπεύτηκαν σήμερα τα 2 Δημοτικά σχολεία της πόλης μας προκειμένου να δουν και να συζητήσουν με δασκάλους και μαθητές θέματα που αφορούν την αθλητική παιδεία, την αθλητική συμπεριφορά αλλά και την αθλητική νοοτροπία που πρέπει να έχει κάθε μικρός και μεγάλος φίλος του αθλητισμού.

Με επίκεντρο φυσικά το άθλημα της πετοσφαίρισης  (volley), οι παίχτες της Εθνικής Ελλάδος δέχτηκαν ερωτήσεις από τους μαθητές που μερικές φορές δεν περιμένεις να ακούσεις από τόσο μικρές ηλικίες. Χαρακτηριστική η ερώτηση μιας μαθήτριας που ρώτησε τους παίχτες της Εθνικής εάν το άθλημα του volley είναι δυναμικό, αφού στον αγώνα οι αθλητές της μίας ομάδας δεν έρχονται σε επαφή με τους αντιπάλους, όπως για παράδειγμα στο Μπάσκετ και στο Ποδόσφαιρο.

Την παρουσίαση της Εθνικής παρακολούθησαν φυσικά και όλοι οι Δάσκαλοι των σχολείων παρέα με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Λευτέρη Ραβιόλο και την υπεύθυνη πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μαρία Κανέλλου. Τα παιδία στην συνέχεια έκαναν μία μικρή προπόνηση με τους παίχτες της Εθνικής, δοκίμασαν τις ικανότητες τους στο volley και έδωσαν το επόμενο ραντεβού τους στο κλειστό γυμναστήριο Καρύστου "Π. Μώρος" το 3ήμερο 2-4 Ιουνίου (Παρασκευή, Σάββατο Κυριακή στις 19:00) όπου η Εθνική θα δώσει 3 διεθνεί φιλικά παιχνίδια με την ομάδα της Τυνησίας.

 

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.