Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, μετά την επιτυχημένη πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, εξασφάλισε την συμμετοχή του στα Playoffs, καταλαμβάνοντας την 2η θέση του ομίλου. Ο στόχος της πρώτης χρονιάς, σίγουρα ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η ομάδα του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ μαζί με τον ΑΟ ΚΥΜΗΣ και άλλες 8 ομάδες από τους άλλους ομίλους, πέρασαν στην επόμενη φάση που οδηγεί τρία σωματεία στην άνοδο της Β΄ κατηγορίας.
  Αναλυτικά, δημιουργήθηκαν 2 όμιλοι, ένας από 5 και ένας από 4 ομάδες (μία ομάδα απέσυρε την συμμετοχή της).
  Την επόμενη Κυριακή 19/5/19 ξεκινάνε οι μεταξύ μας αγώνες, ύστερα από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΣΚΑΣΕ την προηγούμενη Τετάρτη.

  Στον A όμιλο συμμετέχουν:
  ΑΟ ΚΥΜΗΣ
  ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
  ΑΣ ΔΟΞΑ- ΔΙΡΦΥΩΝ
  ΟΚ ΑΥΛΙΔΑΣ
  ΑΟ ΔΡΟΣΙΑΣ  ΧΑΛΚΙΔΑΣ


  Στον B όμιλο συμμετέχουν:
  ΑΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ
  ΓΣ ΤΑ ΦΑΛΑΡΑ
  ΓΣ ΑΤΛΑΣ
  ΑΝΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ


  Συνολικά 3 ομάδες θα ανέβουν κατηγορία. Το σίγουρο είναι ότι οι πρώτες ομάδες των 2 ομίλων παίρνουν κατευθείαν την άνοδο, ενώ μία ακόμα ομάδα θα πάρει την άνοδο μετά από αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο μεταξύ των δύο δεύτερων ομάδων από κάθε όμιλο.
  Ο όμιλος που συμμετέχει το ΑΕΚΑΡΥΣΤΟΥ μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί, αφού η ΚΥΜΗ και η ΔΟΞΑ τελείωσαν την κανονική περίοδο, η πρώτη αήττητη και η δεύτερη με μόλις 1 ήττα, ενώ πολύ καλή πορεία έκαναν και οι άλλες 2 ομάδες που θεωρούνται ισοδύναμες.
  Η συμμετοχή και μόνο στα playoffs ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, ανοίγοντας νέους δρόμους πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμεναν οι υπεύθυνοι της ομάδας. Το σωματείο δείχνει πλέον μεγάλη δυναμική, με τους όποιους τραυματισμούς να μένουν πίσω και με όλους τους παίχτες να είναι πλέον διαθέσιμοι. Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι πλέον οικονομική και όχι αθλητική αφού η επιμήκυνση της αγωνιστικής περιόδου μέχρι τα μέσα Ιουνίου αυξάνει κατά πολύ τον προϋπολογισμό της συμμετοχής.

  Το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ χρειάζεται χορηγίες, προκειμένου να υλοποιηθεί  η ευκαιρία, να κάνει μία καλή πορεία στα playoffs και γιατί όχι να πάρει την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία. Κάτι τέτοιο θα αναβαθμίσει  αθλητικά την πόλη μας, και το 5ετές πλάνο της ομάδας θα είναι εφικτό από την πρώτη κιόλας χρονιά. Καλούμε όσους μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας να δώσουν το παρόν και να συμπορευθούν στον δρόμο μίας αξιόλογης πορείας και επιτυχίας. Να είναι όλοι σίγουροι ότι Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλητές θα δώσουν το 100% για να πετύχουν τον στόχο τους.

  Με εκτίμηση
  ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

  Ακολουθεί το πρόγραμμα των playoffs με την κλήρωση της πρώτης αγωνιστικής να είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα μας, ξεκινώντας εκτός έδρας με την ΔΟΞΑ ΔΙΡΦΥΩΝ.

  1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
  ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ
  19/5/2019 17:00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΘΕΝΩΝ ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΙΡΦΥΩΝ- ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ  
  19/5/2019 17:00 ΚΛ.  ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΑΟ ΚΥΜΗΣ ΟΚ  ΑΥΛΙΔΑΣ  
        Ρεπώ ΑΟ ΔΡΟΣΙΑ  
  2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
  ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ
  25/5/2019 17:00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΑΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΧΑΛ  
  25/5/2019 18:00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΥΛΙΔΑΣ ΟΚ  ΑΥΛΙΔΑΣ ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΙΡΦΥΩΝ-   
        Ρεπώ ΑΟ ΚΥΜΗΣ  
  3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
  ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ
  1/6/2019 18:00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΥΛΙΔΑΣ ΑΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΧΑΛ ΟΚ  ΑΥΛΙΔΑΣ  
  1/6/2019 17:00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΘΕΝΩΝ ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΙΡΦΥΩΝ-  ΑΟ ΚΥΜΗΣ  
        Ρεπώ ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ  
             
  4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
  ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ
  9/6/2019 17:00 ΚΛΕΙΣ  ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΑΟ ΚΥΜΗΣ ΑΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΧΑΛ  
  9/6/2019 18:00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΥΛΙΔΑΣ ΟΚ  ΑΥΛΙΔΑΣ ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ  
        Ρεπώ ΔΟΞΑ ΔΙΡΦΥΩΝ  
             
               
  5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
  ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ
  16/6/2019 18:00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΥΛΙΔΑΣ ΑΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΧΑΛ ΑΣ ΔΟΞΑ ΔΙΡΦΥΩΝ-   
  16/6/2019 18:00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΑΟ ΚΥΜΗΣ  
        Ρεπώ ΟΚ ΑΥΛΙΔΑΣ  
© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.