Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Πολύ σημαντικός αγώνας αυτό το Σάββατο 25/5/19 στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Καρύστου "Π.ΜΩΡΟΣ". Η ομάδα μπάσκετ του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ δίνει τον δεύτερο αγώνα για τα Playoffs ανόδου, υποδεχόμενη την ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Μετά από την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ θέλει να εξαργυρώσει αυτή της την επιτυχία, ζευγαρώνοντας τις νίκες, παίρνοντας προβάδισμα για την 1 από τις 2 πρώτες θέσεις.

    Και για την ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός αφού είχε ρεπό την προηγούμενη βδομάδα που ξεκίνησαν τα playoffs. Ουσιαστικά για την ΔΡΟΣΙΑ είναι η πρώτη αγωνιστική και η ομάδα μας δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πέσει θύμα εκπλήξεων.

    Η αλήθεια είναι ότι και για τις 2 ομάδες είναι η πρώτη φορά που θα τεθούν αντίπαλες χωρίς να γνωρίζει η μία κάτι για την άλλη. Το θετικό για την δική μας ομάδα είναι από την μία ότι ο αγώνας αυτός είναι εντός έδρας και με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είναι σίγουρο ότι θα έχει περισσότερες πιθανότητες για την νίκη και από την άλλη, η ομάδα κατεβαίνει χωρίς τραυματισμούς για δεύτερη φορά, μετά την προηγουμένη αγωνιστική, με όλους τους παίχτες διαθέσιμους.

    Πάμε όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ να πάρει την 2η νίκη. ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ "Π.ΜΩΡΟΣ" ΣΑΒΒΑΤΟ 25/5/19 στις 17:00

     

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.