Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Νέα νίκη της Εθνικής ομάδας volley επί της Τυνησίας με το ίδιο σκορ 3-1.

Η Εθνική σε μία όμοια νμε την χθεσινή της εμφάνιση ξεκίνησε νωθρά με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο σετ, αλλά στην συνέχεια ανάκαμψε και κατάφερε να πάρει την νίκη  με 3 νικηφόρα σετ στην σειρά έτσι και το τελικό 3-1 όπως και το Σάββατο το βράδυ.
Στην ανάπαυλα του πρώτου σετ είχαμε και 3 βραβεύσεις.

Σημαντικότερη αυτή που ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Λευτέρης Ραβιόλος έδωσε τιμητική πλακέτα σε έναν δικό μας άνθρωπο ο οποίος έχει δώσει πολλά στο volley όχι μόνο σαν παλαίμαχος παίχτης αλλά και για την προσφορά του στο άθλημα από κάθε άλλη θέση, οργανωτική, διοικητική, αποδεικνύοντας σε κάθε περίπτωση την αθλητική του παιδεία. Πρόκειται για τον Λευτέρη Μπουρέλο. Το σύνθημα ήταν ένα, να κάνουμε όλοι προσπάθεια να ανεβάσουμε πάλι το volley της Καρύστου εκεί που του αρμόζει.

Ο Δήμαρχος έδωσε άλλες δύο πλακέτες, μία στην εθνική μας ομάδα στον παρευρισκόμενο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσο, και μία στην ομάδα της Τυνησίας την οποία παρέλαβε ο  προπονητής της κ.Τζιακόμπε.


Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά για τελευταία φορά την Δευτέρα στις 19:00.

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.