Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ - ΑΟ ΚΥΜΗΣ. Τίτλοι τέλους με εντυπωσιακό φινάλε για τα playoffs του πρωταθλήματος μπάσκετ 2018-19. Αυτή την Κυριακή στις 18:00 στο κλειστό Καρύστου "Π.ΜΩΡΟΣ", η ομάδα μας υποδέχεται την ομάδα του ΑΟ Κύμης. Πρόκειται για την τελευταία αγωνιστική  των playoffs και το ζητούμενο είναι όχι απλά η νίκη αλλά και η διαφορά που πρέπει να καλύψει η ομάδα μας.

    Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα έχουν φέρει τα πάνω κάτω στον όμιλο και είναι δυνατόν να έχουμε όλες τις ομάδες ισόβαθμες με 2 νίκες και 2 ήττες. Στην περίπτωση αυτή είναι δύσκολο να βγάλουμε τις 2 πρώτες ομάδες από τις οποίες η πρώτη θα ανέβει απευθείας και η δεύτερη θα δώσει αγώνα μπαράζ για την άνοδο. Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι απλά η νίκη αλλά και μία διαφορά  πάνω από τους 14 πόντους. Η ομάδα μας έχει την δυνατότητα να καταταχθεί, με νίκη από 1η έως 3η, ενώ με ήττα 5η. Σίγουρα το φαβορί είναι η Κύμη αλλά πρόκειται για έναν αγώνα "τελικό" με την ομάδα μας να θέλει να επωφεληθεί την έδρα της.  

     

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.