Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ξεκινάει ξανά με νέα τμήματα μπάσκετ.
Το γνωστό σε όλους τους φιλάθλους, Καρυστινό σωματείο "ΑΕΚ" (Αθλητικό Εργαστήρι Καρύστου) επαναδραστηριοποιείται, αρχικά στο χώρο του Μπάσκετ  και του Βόλλευ.
Παλιά και νέα μέλη του συλλόγου, συστήσαμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και προχωρήσαμε άμεσα στην επαναλειτουργία του τμήματος μπάσκετ, παίρνοντας τις αντίστοιχες άδειες από Γ.Γ.Α (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) και τέλος από την ΕΣΚΑΣΕ (ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ).
Επίσημα πλέον το σωματείο μας μπορεί να λάβει μέρος σε όλα τα πρωταθλήματα μπάσκετ που προκηρύσσονται από την ομοσπονδία.
Τα τμήματα μπάσκετ που ενεργοποιούνται είναι:
ΑΝΔΡΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ,, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.
Η στελέχωση των τμημάτων ξεκινάει άμεσα. Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν την εγγραφή τους στο ΑΕΚ, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφόρηση, μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο του τμήματος Κώστα Δημητρίου στο τηλέφωνο 6977220524.

Κάνοντας αρχή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε για τους μικρούς μας φίλους την πρώτη διοργάνωση Basketball Camp με την επωνυμία KBC (KARYSTOS BASKETBALL CAMP) το οποίο θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 30 Ιουλίου έως Παρασκευή 3 ΑυγούστουΟι ηλικίες συμμετοχής είναι αγόρια - κορίτσια από 7 - 17 ετών. Τις πρώτες 2 ημέρες (Δευτέρα - Τρίτη) το KBC θα γίνει στο 2ο Δημοτικό Καρύστου, ενώ τις επόμενες 3 (Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή) στο κλειστό γυμναστήριο Καρύστου. Τις προπονήσεις και την αξιολόγηση θα αναλάβει ο προπονητής της Α2 και Β Εθνικής κατηγορίας και σημερινός προπονητής της Ν. Ερυθραίας, Coach Δημήτρης Χουχουλής. Όλα τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή θα πάρουν αναμνηστικά δώρα από το ΑΕΚ.

Στα πλαίσια της επαναλειτουργίας, μας δημιουργήθηκε ένα νέο λογότυπο για το τμήμα μπάσκετ.
Παράλληλα με τις εμφανίσεις για τις ομάδες, ετοιμάζουμε t-shirt, φούτερ, φόρμες και σακίδια, όχι μόνο για τους αθλητές του ΑΕΚ αλλά και για όσους φίλους επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια μας, αγοράζοντας κάποιο προϊόν τις επιλογής τους. Σύντομα θα παρουσιαστεί όλη η σειρά προϊόντων.

 

Το ΑΕΚ είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, έχει αποκλειστικό σκοπό και στόχο την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους, την αθλητική παιδεία και συμπεριφορά,  την ανάπτυξη σωματικών και ψυχικών δεξιοτήτων και την εφαρμογή μορφωτικών προγραμμάτων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας βοήθησαν να λειτουργήσουμε ξανά τον σύλλογο του ΑΕΚ και ιδιαίτερα την Δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Καρύστου κ. Λευτέρη Ραβιόλο, ο οποίος μέσα από την παρουσία και την φιλοξενία των Εθνικών ομάδων Βόλλευ, στηρίζει τις προσπάθειες για την ενασχόληση των παιδιών μας με τον αθλητισμό.

Για το ΑΕΚ
Το Δ.Σ του συλλόγου

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.