Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Το 3Χ3 in-karystos basketball tournament βάζει πλώρη για τον δέκατο επετειακό χρόνο.


Η λάμψη του 9ου τουρνουά δεν έχει ακόμα σβήσει, ύστερα από την παρέλαση αθλητών από όλες τις εθνικές κατηγορίες, με αποκορύφωμα την παρουσία και συμμετοχή του Βαγγέλη Μάντζαρη, παίχτη του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος. Ένα τριήμερο που θα το θυμόμαστε όλοι, με πολύ μπάσκετ, μεγάλο ανταγωνισμό, αλλά και άριστη αθλητική συμπεριφορά από όλους τους συμμετέχοντες.


Περίληψη τουρνουά.
Παρασκευή 3/8/18
Από τις 17:00 ξεκίνησαν οι αγώνες με τις μικρές κατηγορίες, Δημοτικού και στην συνέχεια Γυμνασίου - Λυκείου.
Μετά τις 18:30 ξεκίνησε και η κατηγορία των +18 με αποκορύφωμα τους αγώνες τις κατηγορίας PRO που συμμετείχαν παίχτες από ομάδες Α1 Α2 και Β εθνικής κατηγορίας.
Στο τέλος της βραδιάς είχαν βγει οι ομάδες και οι όμιλοι της επόμενης μέρας.
Σάββατο 4/8/18
Ξανά εκκίνηση στις 17:00 με τις διασταυρώσεις των ομάδων σε όλες τις κατηγορίες για την πρόκριση στους τελικούς του final four της Κυριακής. Κατά την διάρκεια των αγώνων οι εξέδρες του γηπέδου ήταν γεμάτες περιμένοντας την είσοδο του μεγάλου προσκεκλημένου του 3Χ3, Βαγγέλη Μάντζαρη. Η είσοδος του διεθνή μας παίχτη στο γήπεδο έφερε γύρω του δεκάδες θαυμαστές για ένα αυτόγραφο και μία φωτογραφία. Ο Βαγγέλης Μάτζαρης δεν σταμάτησε να υπογράφει και να βγάζει φωτογραφίες με όλα τα παιδιά, δείχνοντας έναν άριστο αθλητικό χαρακτήρα που πιστεύουμε ότι είναι ένας από τους σημαντικότερους  λόγος που κρατάει ψηλά κάθε αθλητή. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με πολλούς αγώνες να τελειώνουν στην παράταση.
Κυριακή 5/8/18
Εκκίνηση στις 10:00 το πρωί με τους ημιτελικούς των μικρών κατηγοριών, και στην συνέχεια και των μεγάλων. Ο κόσμος δήλωσε παρόν στην τελευταία αυτή ημέρα του τουρνουά, βλέποντας στο παρκέ υψηλής ποιότητας μπάσκετ.
Από τις 11.30 - 13:00 έγιναν όλοι οι τελικοί που ανέδειξαν τους 3 πρώτους σε όλες τις κατηγορίες. Σημαντικότερο όλων ήταν τόσο η παρουσία του Βαγγέλη Μάντζαρη που ήταν και ο πόλος έλξης των φιλάθλων αλλά και η παρουσία του Δημάρχου της πόλης μας μαζί με τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου και τον Μέγα χορηγό της διοργάνωσης από τον Nautilo cafe κ. Κώστα Παυλάκη.
Κατά την διάρκεια των απονομών πήραν τον λόγο, ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ Κώστας Δημητρίου, ο Δήμαρχος Καρύστου κ Λευτέρης Ραβιόλος και ο προπονητής της Νέας Ερυθραίας κ. Δημήτρης Χουχουλής. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε στις 13:00 δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά που θα γιορτάσουμε τα 10 χρόνια 3Χ3 στην Κάρυστο.
Στην φετινή διοργάνωση όπως και πέρυσι έτσι και φέτος πολύ μεγάλη βοήθεια είχαμε από τον Coach Χουχουλή ο ποίος ήταν και ο συνδετικός κρίκος για να δώσουν το παρόν τόσο μεγάλα ονόματα. Επίσης πολύ σημαντικό ήταν και η αποδοχή του κ. Ραβιόλου να γίνει το τουρνουά  υπό την αιγίδα του Δήμου. Τέλος η απόφαση του κ. Παυλάκη να γίνει μέγας χορηγός της διοργάνωσης, σφράγισε την επιτυχία. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και πιστεύουμε να τους έχουμε μαζί μας και την επόμενη χρονιά.

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίχτη πήρε ο Γιάννης Καρύκας


Το βραβείο έδωσε ο κ. Παυλάκης Κώστας (Μέγας χορηγός)

Τα αποτελέσματα των 3 κατηγοριών είναι

Δημοτικό
1. STYRA
2. DEADLY WARRIORS
3. THE VISITORS


Τις απονομές έκανε ο Βαγγέλης Μάντζαρης


Γυμνάσιο - Λύκειο
1. ASCHENDED
2. MELTEMI
3. SICK CUNTS


Τις απονομές έκανε ο Τάσος Καλλιανιώτης (παίχτης Β Εθνικής)


18+
1. ATAMANIKOI
2 HERMAN & THE STUDENTS
3 BOBA JUNIORS


Τις απονομές έκανας ο Δήμαρχος Καρύστου και ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου


Απονομή πλακέτας από τον Δήμαρχο Καρύστου κ. Ραβιόλο στον Βαγγέλη Μάτνζαρη (παίχτη του Ολυμπιακόυ και της Εθνικής)


Απονομή πλακέτας από τον διοργανωτή κ. Κώστα Δημητρίου στον προπονητή της Ν. Ερυθραίας κ Χουχουλή Δημήτρη


Απονομή πλακέτας από τον διοργανωτή κ. Δημητρίου στον Μέγα χορηγό κ Παυλάκη Κων/νο (Nautilos cafe)

Ραντεβού το 2019
Για φωτογραφικό υλικό επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα στο facebook
Φωτογραφίες - video: Γεωργία Δημητρίου

In-karystos 3X3 Basketball Tournaments
https://www.facebook.com/inkarystos/

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.