Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
5η Υ.ΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ –Γ.Ν.Κ.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ – Γ.Ν.Κ.Υ. ΚΥΜΗΣ
 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
«ΔΙΟΚΛΕΙΟ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

                                                                                         Κάρυστος, 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ                                                                         

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάληψη καθηκόντων Μικροβιολόγου στο Γ.Ν. Καρύστου

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ανέλαβε καθήκοντα στο Μικροβιολογικό εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Καρύστου, ο νέος ιατρός, ΕΠΙΜ. Β΄ Βιοπαθολογίας, κος Κεχριώτης Μιχαήλ.
Ο κος Κεχριώτης έχει πλούσια εμπειρία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και υπήρξε για χρόνια ιατρός στο «Παναρκαδικό» Νοσοκομείο Τρίπολης. Η προσθήκη του κου Κεχριώτη στο ιατρικό δυναμικό του Νοσοκομείου Καρύστου αποτελεί συνέχεια των προσλήψεων που γίνονται αυτή τη περίοδο στο Νοσοκομείο Καρύστου. Η παρουσία του θα επιφέρει την εφημεριακή κάλυψη του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου σε καθημερινή βάση καθώς και θα αναβαθμίσει την ποιότητα και το χρόνο διεκπεραίωσης των εργαστηριακών εξετάσεων. Παράλληλα θα ενισχυθεί και η παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους των απομακρυσμένων χωριών αφού πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα στα κλιμάκια επισκέψεων να συμπεριλαμβάνεται και μικροβιολογικός έλεγχος.

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.