Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Αθλητικό Εργαστήρι Καρύστου. Από την Δευτέρα 10/9/2018 το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ξεκινάει τις εγγραφές για τα τμήματα basket και volley. Δυνατότητα εγγραφής έχουν αγόρια και κορίτσια από 5 χρονών και πάνω. Για τον μήνα Σεπτέμβριο, η εγγραφή είναι δωρεάν.

Η μηνιαία συνδρομή στα τμήματα του σωματείου είναι 15€/μήνας. Με κάθε εγγραφή όλα τα παιδιά θα παραλάβουν δωρεάν εμφάνιση προπόνησης. Όλα τα τμήματα του ΑΕ Καρύστου επιβλέπουν έμπειροι προπονητές και φυσικοθεραπευτές με καινούργιο προπονητικό εξοπλισμό, ενώ κάθε μήνα θα παραδίδετε στους γονείς βαθμολογία προόδου.

Στόχος μας είναι να συμμετέχουν μικρά και μεγάλα παιδιά της πόλης μας, ανεξαρτήτου επιπέδου και δυνατοτήτων. Το basket και το volley δεν γυμνάζουν μόνο το σώμα αλλά διαπαιδαγωγούν και εντάσσουν τα παιδιά σε μία ευρύτερη ομάδα. Οι προπονήσεις ξεκινούν τέλος Σεπτεμβρίου, σας περιμένουμε.

Εγγραφές γίνονται ώρες καταστημάτων στα γραφεία του In-karystos, Θ.Κότσικα 50, απέναντι από το 1ο Δημοτικό Καρύστου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977220524.

Υπέυθυνος τμήμα basket: Κώστας Δημητρίου
Υπεύθυνος τμήμα volley: Λευτέρης Μπουρνέλος

Βοηθήστε να αναπτύξουμε το basket και το volley της πόλης μας, σας περιμένουμε ...

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.