Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Ακαδημίες μπάσκετ
Αρχή ακαδημιών και γυναικείου τμήματος μπάσκετ. Το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα νέα τμήματα μπάσκετ για τους μικρούς φίλους του αθλήματος, παιδιά γεννημένα από το 2003 – 2016. Το πλάνο του σωματείου, μετά την άνοδο της αντρικής ομάδας στην Β΄ κατηγορία, είναι να δημιουργήσει τμήματα υποδομών κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτου γνώσης του αθλήματος. Έχει γίνει ήδη μία μεγάλη επένδυση στην αγορά προπονητικού υλικού υψηλής ποιότητας που θα παραλάβουμε σταδιακά  μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Έχουν δημιουργηθεί, σε συνεργασία με προπονητές εθνικών κατηγοριών, διαφορετικά προγράμματα προπονήσεων και αξιολόγησης όλων των παιδιών που θα κάνουν εγγραφή στις ακαδημίες.

Σήμερα 26/9 πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση των μικρών μας φίλων με την παρουσία 2 προπονητών και τα πρώτα χαμόγελα των παιδιών να γεμίζουν ικανοποίηση την προσπάθεια μας.

Οι ώρες προπονήσεων και εγγραφών στο κλειστό γυμναστήριο Καρύστου είναι οι παρακάτω.
Δευτέρα 15:30 – 16:30
Τετάρτη 14:30-15:30
Σάββατο 13:00 – 14:30

Γυναικείο τμήμα μπάσκετ
Για πρώτη φορά στην πόλη μας το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ξεκίνησε την Παρασκευή 25/9 την πρώτη επίσημη προπόνηση του γυναικείου τμήματος. Το άθλημα του μπάσκετ έχει γνωρίσει, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, μεγάλες επιτυχίες από τις γυναικείες ομάδες και η Κάρυστος πρέπει να κάνει την δική της προσπάθεια. Η ιδέα του γυναικείου τμήματος αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή και δείχνει μεγάλη δυναμική.

Η προπονήτρια του τμήματος Coach Σοφία έχει ετοιμάσει το προπονητικό πλάνο και όλοι μας ανυπομονούμε για την συνέχεια. Το πρόγραμμα προπονήσεων του γυναικείου τμήματος είναι.
Τρίτη 15:30-16:30
Παρασκευή 16:00-18:00

Η φιλοσοφία μας
Το σωματείο μας έχει ως φιλοσοφία του να προωθήσει τον υγιή αθλητισμό και όχι τον «πρωταθλητισμό». Η νίκη δεν είναι η βασική μας προτεραιότητα, παρά ένας από τους στόχους μας. Δίνουμε προτεραιότητα στις βασικές αρχές του αθλητισμού, όπως στο «Ευ αγωνίζεσθε», στην αξιοπρέπεια, στον αυτοσεβασμό και στον σεβασμό της προσωπικότητας των μελών μας, των θεατών, των αντιπάλων μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αρχή.

Το ΔΣ του ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.