Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

 

Η νέα χρονιά ξεκινάει. Το ΑΕ Καρύστου μπήκε σε στάδιο προετοιμασίας τόσο για την έναρξη των ακαδημιών από 20 Σεπτεμβρίου όσο και για την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας που ξεκινάει στις 16 Οκτωβρίου.
Το ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ δημιούργησε το πρώτο προπονητικό κέντρο στην Εύβοια. Με επίκεντρο τους αθλητές του σωματείου αλλά και όσους άλλους θέλουν να κάνουν χρήση των μοναδικών υπηρεσιών που προσφέρουμε, δημιουργήσαμε τις κατάλληλες υποδομές για την μεγιστοποίηση της απόδοσης  του αθλητή, την σωστή επαναφορά μετά από τραυματισμό, την ένταξη εν μέσω αγωνιστικής περιόδου, την  προπόνηση αναπτυξιακών ηλικιών και την προετοιμασία για το επόμενο μεγάλο βήμα.
 Μέσα από το πρόγραμμα του προπονητικού κέντρου ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ αξιοποιούμε στο μέγιστο κάθε νέο ταλέντο.
Οι υπηρεσίες μας δεν αφορούν μόνο το αθλητικό κομμάτι. Πιστεύουμε ότι ένας αθλητής πρέπει να είναι συγκεντρωμένος αποκλειστικά στους στόχους του. Όλα τα άλλα τα αναλαμβάνουμε εμείς.
Προπόνηση, Γυμναστική,  Διατροφή, Φυσικοθεραπείες, Εργομετρική Αξιολόγηση.
Εξοπλισμός προπονητικού κέντρου

  • SHOOT AWAY GUN 10Κ (αυτόματο ηλεκτρικό μηχάνημα ρίψης πάσας, μοντέλο 2021)

To νέο THE GUN είναι το κορυφαίο αυτόματο μηχάνημα επαναφοράς της μπάλας στον παίκτη, αυξάνοντας κατακόρυφα τα ποσοστά ευστοχίας. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως από χιλιάδες ομάδες και αποτελεί βασικό εργαλείο ανάπτυξης για αθλητές κάθε ηλικίας.

  • THE SHOT (Υδραυλικό σύστημα σωστής μηχανικής σουταρίσματος)

Το The Shot είναι ένα νέο καινοτόμο υδραυλικό σύστημα στο οποίο τοποθετείται ο αθλητής, ακολουθώντας συγκεκριμένη μηχανική για να κάνει το τέλειο σουτ. Τα ποσοστά ευστοχίας ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο και σε συνδυασμό με το THE GUN αποτελούν την απόλυτη προπόνηση στο σουτ από κάθε απόσταση. Ειδικότερα στις βολές η καλυτέρευση είναι αλματώδης. 

  • BLAZEPODS TRAINER KIT (Προγραμματιζόμενο Σύστημα με led,)

Ανεβάζουν κατακόρυφα τον χρόνο αντίδρασης και την εκρηκτικότητα του αθλητή. Έχουν εφαρμογή σε περισσότερες από 1200 διαφορετικές ασκήσεις. Βελτιώνει την ευελιξία, και οξύνει τις δεξιότητες  σε αθλητές κάθε ηλικίας. Επίσης παρακολουθεί την απόδοση σε πραγματικό χρόνο

  • Λοιπός εξοπλισμός εκγύμνασης - ενδυνάμωσης.

Έλκηθρο με ρόδες και βάρη, λάστιχα, κώνοι, σκάλες, medicine balls, εμπόδια, σχοινιά, κ.λ.π
Ενημερωνόμαστε καθημερινά για νέες τεχνολογίες και νέες προπονητικές τακτικές οι οποίες θα φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Συνεργαζόμαστε με γυμναστές και προπονητές εθνικών κατηγοριών. Ευχόμαστε σε όλους καλή αθλητική χρονιά. Οι εγγραφές των τμημάτων υποδομής ξεκίνησαν από 1 Σεπτεμβρίου

© 2008 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.