Ελληνικά English
Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin


Εκτός δρόμου διαδρομή
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Δήλωσε τώρα συμμετοχή

*Δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα
Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Καρύστου "ΣΜΑΚ" σε συνεργασία με την πύλη του in-karystos, ανακοινώνει την πρώτη φετινή εκτός δρόμου διαδρομή την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012. Καλούμε όλους τους φίλους να δηλώσουν συμμετοχή και να βρεθούμε όλοι μαζί, παλιοί και νέοι φίλοι της τετρακίνησης σε μία μονοήμερη εκτός δρόμου απόδραση, να γνωριστούμε από κοντά και να περάσουμε μία όμορφη μέρα στα βουνά της Καρυστίας.
Όπως κάθε διοργάνωση έτσι και φέτος έχουμε χαράξει μία καινούργια διαδρομή που τα έχει όλα. Θάλασσα, βουνό, λάσπη και φυσικά καλό φαγητό σε πολύ χαμηλή τιμή.

Ο Χάρτης της διαδρομής

Προβολή smak1 σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Το πρόγραμμα.
Συνάντηση στις 09:45 το πρωί στην πλατεία Καρύστου. Συμπλήρωση δηλώσεων συμμετοχής και τοποθέτηση αυτοκόλλητου νούμερου σε κάθε αυτοκίνητο. Εκκίνηση στις 10:15. Συνολικά θα διανήσουμε 40 χιλιόμετρα σε περίπου 3 ώρες. Λίγο μετά τη μέση της απόστασης έχει χαραχθεί ειδική διαδρομή (με κόκκινο σημάδι στον χάρτη) για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους σαν οδηγοί αλλά και τις δυνατότητες των αυτοκινήτων τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στη ειδική διαδρομή είναι η χρήση ζώνης και κράνους. Κατά μήκος των οχημάτων θα υπάρχουν επανδρωμένα οχήματα του Συλλόγου ΣΜΑΚ, για οποιαδήποτε βοήθεια, ασύρματη επικοινωνία, ιατρός και ότι άλλο είναι απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή.
Δηλώστε συμμετοχή τώρα εδώ

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή από 6/10/2012 μέχρι 21/10/12 . Το παράβολο συμμετοχής είναι 15 ευρώ το άτομο, και περιλαμβάνει και τα έξοδα του φαγητού.
Όσοι θέλουν να έρθουν στην Κάρυστο από την προηγούμενη ημέρα να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 2224026466 για να σας προσφέρουμε την οικονομικότερη λύση διανυκτέρευσης. Μείνετε online για να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα …
Όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να μπουν χορηγοί στη διοργάνωση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το 6977220524

Οι συμμετοχές μέχρι 16/10/12
Επώνυμο
Όνομα
Όχημα
Άτομα
Antony Vangoc Canam
1
Αλεξανδρής Παναγιώτης Suzuki Vitara
2
Γεωργίου Γιάννης Mitsubishi Pajero
3
Δημητρίου Κώστας VW Amarok
3
Κακαβογιάννης Γιάννης Lada Niva
2
Μπαγιάτης Μιχάλης Jeep Cherokee
2
Νόβας Παναγιώτης Mitsubishi L200
2
Σιδηρόπουλος Βασίλης Suzuki Jimmny
2
Σιδηρόπουλος Αναστάσιος Suzuki Samurai
2
Χονδρονάστας Χρήστος Suzuki Samurai
3

Για δήλωση συμμετοχής παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

Επώνυμο:
Όνομα:  
Email:  
Τηλέφωνο:
Μάρκα Αυτ/του:
Κατάσταση Αυτ/του:
Άτομα:
Σχόλια:

  
     

© 2009-2012 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.