Ελληνικά English Βρείτε πληροφορίες για:
 

 
 
 
 
 
Δήμος Καρύστου | Δημαρχείο

Ο Δήμος Καρύστου σας καλωσορίζει στην πόλη μας και σας εύχεται καλή διαμονή

Προφυλάξτε την φυσιογνωμία της περιοχής μας εφαρμόζοντας απλούς κανόνες διαβίωσης ...

Διατηρείτε την πόλη καθαρή !!!
Μη πετάτε μπάζα η άλλα αδρανή υλικά όπως έπιπλα, σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης μας αλλά και της περιφέρειας. Επικοινωνήστε με τον Δήμο μας μία μέρα πριν και θα έρθουμε για την παραλαβή των απορριμμάτων. Η ομορφιά της πόλης είναι ευθύνη όλων μας. Τηλέφωνο 2224022283.

Διατηρείτε τις παραλίες καθαρές !!!

Για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια στις αρχές του καλοκαιριού οργανώθηκε από το Δήμο Καρύστου και το δήμαρχο της πόλης Σπύρο Πλατυμέση, καθαρισμός της παραλίας με ειδικό μηχάνημα. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικό εκπληκτικό και θα πρέπει να γίνετε συστηματικά κάθε χρονιά σε όλες τις παραλίες της πόλης μας.
Η περιοχή μας έχει να προσφέρει μοναδικής ομορφιάς παραλίες με πραγματικά καθαρά νερά. Μην αφήνετε τίποτα πίσω σας, ρίξτε μια ματιά την ώρα που φεύγετε και αφήστε τυχόν απορρίμματα στους κάδους.


Προσοχή στις Πυρκαγιές !!!

Ο κίνδυνος πυρκαγιάς απαιτεί μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα. Ιδιαίτερα η περιοχή μας που έχει σαν χαρακτηριστικό τους δυνατούς ανέμους, κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή. Χρειάζεται από όλους τεράστια προσοχή και επαγρύπνηση. Δώστε την βοήθειά σας όποτε χρειαστεί.

Όχι στην άσκοπη κατανάλωση νερού!!!

Μην το σπαταλάτε χωρίς σκέψη. Δημιουργείστε μια νέα αντίληψη για τη χρήση του και δώστε το καλύτερο παράδειγμα στα παιδιά μας ώστε να προφυλάξουν με την σειρά τους, τους υδάτινους πόρους της περιοχής μας.


Κάντε ανακύκλωση τώρα !!!

Σας πληροφορούμε ότι ο Δήμος μας συμμετέχει ενεργά στην Ανακύκλωση των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών. Όσοι έχετε κάποια συσκευή που θέλετε να αποσύρετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Δήμο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2224022246

E-mail: info@in-karystos.gr


 

 

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 2009