Ελληνικά English  

Επισκεφθήκατε την περιοχή μας ?
• Κακή
• Μέτρια
• Καλή
• Πολύ καλή

Πείτε τη γνώμη σας, έχει αξία ...
ΕΙΔΗΣΕΙΣ on line
Αυτοκίνηση Πηγή: Σκάϊ
Κόσμος Πηγή: Euro2day
Πολιτισμός Πηγή: In.gr
On Line παιχνίδια Πηγή: Miniclip
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
Αφιέρωμα ...
Τάσσος Σύντελης
ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: Δημητρίου Κώστα

Προς την Κα Τούρλα Γεωργία, Αντιδήμαρχο Καρύστου ,

Θέμα: Απάντηση στο e-mail σας , ημ. 26/07/2011.

Σε απάντηση του εν λόγω μη κολακευτικού, δυσφημιστικού – αν όχι και προσβλητικού – δημοσιεύματός σας , σε βάρος του προσώπου μου, έχω να σας αναφέρω τα εξής ( χρησιμοποιώ ακριβώς τα λόγια σας ως εισαγωγή , μόνο που απαντώ άμεσα και όχι με καθυστέρηση 4 ημερών , όπως εσείς , σε κάτι που με προσβάλλει).

Ας δούμε λοιπόν το mail σας ανά παράγραφο:

Αναφέρετε  λοιπόν τα κολακευτικά σχόλια όλων σε σχέση με την διοργάνωση και τα δικά μου αρνητικά, κάτι το οποίο δεν ευσταθεί ,καθώς το πρώτο που αναφέρεται στο δημοσίευμα ημ. 22/07/2011 είναι τα συγχαρητήρια από το in-karystos.gr.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η πύλη μας από την πρώτη στιγμή προώθησε και διαφήμισε την Ημερίδα και συνέχισε να το κάνει για τις επόμενες μέρες, ενώ το άρθρο που σας αφορούσε δημοσιεύθηκε 2 μέρες μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Σχετικά με την προσφορά του Κου  Μαρίνου σε φωτογράφηση , κάλυψη και φωτογραφικό υλικό , το λογικό θα ήταν να διαφημισθεί το φωτογραφείο του (είθισται κάποιος να διαφημίζει το αντικείμενο με το οποίο συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση και όχι την οιανδήποτε άλλη ενασχόληση του).

Σχετικά με το σχόλιο σας για την αμοιβή της διαφημιστικής για τα αεροπανό, θεωρούμε ότι είναι άστοχο, καθώς δεν αποτελούσαν χορηγία, αλλά παροχή προϊόντος.

Αναφορικά με τον εργαζόμενο μας, φορούσε το μπλουζάκι , όχι για διαφημιστικούς λόγους όπως λανθασμένα ισχυρίζεστε, αλλά για να είναι ενήμεροι οι διοργανωτές και οι εισηγητές ποιος είναι αυτός που φωτογραφίζει σε μία τέτοια εκδήλωση. Νομίζω ότι και σε συνεντεύξεις τύπου οι δημοσιογράφοι – φωτογράφοι αναφέρουν την εφημερίδα τους όχι για διαφήμιση αλλά για να γνωρίζουν οι συντονιστές της συζήτησης ποιον εκπροσωπεί αυτός που υποβάλλει την ερώτηση ή φωτογραφίζει.

Στο θέμα της χορηγίας, επειδή έχουμε ως πύλη συμμετάσχει σε αρκετές , η διαδικασία θεωρούμε ότι είναι η ανακοίνωση της εκάστοτε διοργάνωσης και η μετέπειτα εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους υποψηφίους χορηγούς. Αν δεν υπήρξε ανάλογη κίνηση πως θα ζητούσε ο ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει;
Φανταστείτε Κα Αντιδήμαρχε την ημέρα της εκδήλωσης να παρουσιαζόταν και από ένα διαφημιστικό ρολό όσων εκ παραδρομής δεν περιλήφθηκαν στο διαφημιστικό σας πανό.

Τέλος Κα Αντιδήμαρχε σας υπενθυμίζω ότι πριν το δημοσίευμα του in-karystos σας απεστάλησαν mail και sms. Ως δείγμα της αξιοπιστίας των όσων λέτε και το εάν το in-karystos λειτούργησε με κανόνες δεοντολογίας ή όχι, δημοσιεύω την προσπάθεια επικοινωνίας που επιδιώξαμε μαζί σας χωρίς ανταπόκριση εκ μέρους σας.

Δημοσιεύω την απάντηση μου προς αποκατάσταση της αλήθειας επιφυλασσόμενος κάθε νομίμου δικαιώματός μου.

Με εκτίμηση
Κώστας Δημητρίου

Αντίγραφο του e-mail με το οποίο ενημερώσαμε την Κα Αντιδήμαρχο.

Προς Κα. Τούρλα Γεωργία, Αντιδήμαρχο Καρύστου. 15/7/11 15:07

Αξιότιμη κυρία,

Σαν επώνυμο ενημερωτικό μέσο της Ν. Εύβοιας, σας γνωστοποιούμε ότι θα προβούμε σε δημοσίευση άρθρου που σας  αφορά προσωπικά.

Έχει να κάνει με την Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε προχθές στο Γιοκάλειο.

Πιστεύουμε ότι έγινε παρατυπία από μεριάς των διοργανωτών και επετράπη σε ιδιώτη που δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο, να παρουσιάσει διαφημιστικό πανό στο χώρο των εκθετών.

Κανένας άλλος ιδιώτης με αντίστοιχο προϊόν δεν είχε ενημερωθεί και δεν είχε φυσικά παρουσία στην Ημερίδα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτική ενημέρωση.

Η δημοσίευση θα γίνει σήμερα το βράδι στις 20:00 και θα ενημερωθούν και τα άλλα ενημερωτικά μέσα.

Με εκτίμηση,

Κώστας Δημητρίου
www.in-karystos.gr

Αντίγραφο του sms προς το κινητό της Κα Αντιδημάρχου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΕΓΞΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ MAIL ΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
22/7/11 15:10

επίσης δημοσιεύουμε και το sms που απεστάλει

© 2009-2011 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.