Ελληνικά English  
 
Επισκεφθήκατε την περιοχή μας ?
• Κακή
• Μέτρια
• Καλή
• Πολύ καλή
   
Πείτε τη γνώμη σας, έχει αξία ...
ΕΙΔΗΣΕΙΣ on line
Αυτοκίνηση Πηγή: Σκάϊ
Κόσμος Πηγή: Euro2day
Πολιτισμός Πηγή: In.gr
On Line παιχνίδια Πηγή: Miniclip
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
Αφιέρωμα ...
Τάσσος Σύντελης
ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
 
 
Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: Δημητρίου Κώστα

30% αύξηση του εναλλακτικού τουρισμού θαλάσσιων spor σύμφωνα με τα στοιχεία του in-karystos.

Η πύλη μας εδώ και 3 χρόνια κρατάει στοιχεία επισκεψημότητας και για τις τρεις μεγάλες πόλεις της Καρυστίας, σε πολλούς τομείς,  με αντίστοιχες αξιολογήσεις και ψηφοφορίες των επισκεπτών.

Φέτος λοιπόν παρουσιάστηκε αύξηση 30% για αυτούς που ασχολούνται με το windsurfing, αφού η περιοχή μας διαθέτει ιδανικό προορισμό λόγο της σταθερότητας και της έντασης του αέρα κατά την περίοδο που επικρατούν τα μελτέμια. Ιδιαίτερα οι αλλοδαποί, θεωρούν την περιοχή μας παράδεισο για windsurfing. Χρειάζεται απλά μια μικρή κινητοποίηση και λίγη οργάνωση για να το διαφημίσουμε προς τα έξω, και είμαστε σίγουροι ότι του χρόνου θα έχουμε όχι απλά 30% αύξηση αλλά τουλάχιστον θα διπλασιαστεί.

Όσοι λοιπόν έχουν όρεξη ας επικοινωνήσουν με την πύλη του in-karystos για να δρομολογήσουμε ένα πλάνο για ένα είδος τουρισμού που έχει τεράστια δυναμική. Ας μην ξεχνάμε ότι τα θαλάσσια σπορ δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι.

Οι δύο φίλοι μας από την Ιταλία, Pierro και Christian (slowriders), έκαναν πριν λίγες ημέρες μία μικρή επίδειξη windsurfing και με την επιμέλεια του φωτογραφείου της Σοφίας Κακαράτζα φτιάχτηκε αυτό το video σαν μια πρώτη προώθηση των θαλάσσιων spor στην Κάρυστο και τους ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση.

© 2009-2011 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.