Ελληνικά English
Κάρυστος | Μαρμάρι | Στύρα | ειδήσεις | τα νέα τώρα

Δημοσίευση από: admin

ΕΦΗ  ΣΙΓΑΛΟΥ  ΣΥΝΤΕΛΗ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΥΣΤΟ

Όλοι γνωρίζουμε τη καταξιωμένη Μεσίτρια Αστικών Συμβάσεων στη Κάρυστο.

Αυτό που μας κίνησε το ενδιαφέρον και το αγκαλιάσαμε από τη πρώτη στιγμή είναι το νέο της τόλμημα!

Πώς σκεφτήκατε να ανοίξετε γκαλερί στη Κάρυστο, μιας και η ασχολία σας είναι το Real Estate?

Το
Real Estate με έφερε στη Κάρυστο από την Αθήνα, γιατί μου άρεσε πολύ αυτός ο ¨μαγικός τόπος¨.

Ασχολούμενη με τις αγοροπωλησίες ακινήτων, έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια πόσο «λευκοί» ήταν οι τοίχοι των σπιτιών!

Μιας και προέρχομαι από καλλιτεχνικό κύκλο (είμαι η σύζυγος του ζωγράφου Τάσσου Σύντελη), θέλησα να παρέχω στους πελάτες μου και όχι μόνο, την εικαστική πινελιά που λείπει από τη Κάρυστο.

Μιλήστε μας για τη νέα σας δραστηριότητα.
Ήταν μια έντονη επιθυμία που έγινε πραγματικότητα. Άλλωστε το Real Estate με το Interior Design πάνε μαζί!
Γνωρίζοντας τις εικαστικές πηγές, λόγω του συζύγου μου, προσέγγισα τους δημιουργούς και έκλεισα συνεργασίες μαζί τους.Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, θέλησα να δώσω χρώμα στη πόλη και έξυπνες-οικονομικές προτάσεις στους πολίτες της Νότιας Καρυστίας μα και στους επισκέπτες της. Επίσης, η λίστα γάμου και τα επιχειρηματικά δώρα, είναι μέσα σε αυτή τη δραστηριότητα.

Πού βρίσκεται η γκαλερί?
Στον ίδιο χώρο με το Μεσιτικό μου γραφείο, Σαχτούρη 84-86.

Τι βρίσκουμε στη γκαλερί?
Ελαιοτυπίες μεγάλων Ελλήνων ζωγράφων και χειροποίητα αντικείμενα τέχνης, όλα σε προσιτές τιμές.

Ποια είναι η πρότασή σας για τις γιορτές?
Γούρια, έξυπνα-προχωρημένα δωράκια, εξαιρετικά κεραμικά και τι άλλο?  Ελαιοτυπίες που ομορφαίνουν τη καθημερινότητά μας!

Home

© 2009-2011 in-karystos.gr.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
Live camera Ραφήνα
Live Camera Μαρμάρι
Live camera Καβοντόρο
Live camera Στύρα
Live camera Κάρυστος
Καιρός Ραφήνας
Live καιρός Καβοντόρο
Live καιρός Κάρυστος
Live καιρός Στύρα