Ελληνικά English Βρείτε πληροφορίες για:
 
Επισκεφθήκατε την περιοχή μας ?
• Κακή
• Μέτρια
• Καλή
• Πολύ καλή
   
Πείτε τη γνώμη σας, έχει αξία ...
ΕΙΔΗΣΕΙΣ on line
Αυτοκίνηση Πηγή: Σκάϊ
Κόσμος Πηγή: Euro2day
Πολιτισμός Πηγή: In.gr
On Line παιχνίδια Πηγή: Miniclip
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
Αφιέρωμα ...
Τάσσος Σύντελης
ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
 
Παραλίες | Κάρυστος - Μαρμάρι - Καβοντόρος
Οι περισσότεροι επισκέπτες έρχονται στην Ελλάδα για να απολαύσουν τις παραλίες της, οι οποίες καλύπτουν πάνω από 13.676 χλμ. ακτών. Είναι επίσης κοινώς αποδεκτό ότι στην περιοχή της Νότιας Εύβοιας οι παραλίες είναι μαγευτικές λόγω της μορφολογίας, τόσο του εδάφους, όσο και του βυθού.
Κάναμε μία επιλογή από τις πολλές παραλίες της περιοχής, σαν ένα μικρό αντιπροσωπευτικό δείγμα που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Παρουσιάζονται με την ίδια σειρά όπως περιγράφονταιΓαλλίδα
. Η Δυτική παραλία της Καρύστου μόλις 300μ απόσταση από το κέντρο της πόλης. Η παραλία είναι οργανωμένη και το αυτοκίνητο φτάνει μέχρι την αμμουδιά. Βρείτε την παραλία στο χάρτη
Ψιλή άμμος. Λίγο πριν βγούμε από την πόλη της Καρύστου προς Μπούρο. Η παραλία είναι οργανωμένη το αυτοκίνητο φτάνει μέχρι την αμμουδιά και μπορείτε να βρείτε τα πάντα από φαγητό και ποτό.
Βρείτε την παραλία στο χάρτη
Κάβος. 5 χλμ από την Κάρυστο ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο προς Μπούρο. Μεγάλη και άνετη παραλία που προσφέρει τα πάντα. Το αυτοκίνητο φτάνει μέχρι την αμμουδιά και η παραλία είναι οργανωμένη. Βρείτε την παραλία στο χάρτη
Μεγάλη άμμος. 1 χλμ από το κέντρο της πόλης του Μαρμαρίου, κατευθυνόμαστε δυτικά ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο, μόλις λίγα μέτρα από το σύμπλεγμα των Πεταλιών. Η παραλία η οποία είναι προσβάσιμη με το αυτοκίνητο, δεν είναι οργανωμένη αλλά μπορεί να σας προσφέρει τα πάντα αφού απέχει πολύ λίγο από το κέντρο της πόλης.
Βρείτε την παραλία στο χάρτη
Γιαννίτσι. Το μάτι του Αιγαίου. 30 λεπτά από την πόλη του Μαρμαρίου με κατεύθυνση Νότια. Το αυτοκίνητο φτάνει μέχρι την αμμουδιά. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη και η ομπρέλα είναι απαραίτητη. Τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί Καντίνα στην άκρη της παραλίας. Φαγητό θα βρείτε στο Γιαννίτση και στο Πόθι, 5 και 8 χλμ αντίστοιχα.
Βρείτε την παραλία στο χάρτη

Ποτάμι. 40 λεπτά οδικώς από την Κάρυστο προς Καβοντόρο. Ακριβώς απέναντι από την παραλία έχετε θέα στο νησί της Άνδρου. Το αυτοκίνητο φτάνει μέχρι την αμμουδιά. Υπάρχουν δύο εστιατόρια αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε δική σας ομπρέλα γιατί η παραλία δεν είναι οργανωμένη.
Βρείτε την παραλία στο χάρτη

Αρχάμπολη. 7 χλμ νότια από το ακρωτήριο του Καβοντόρου. Περίπου 1 ώρα οδικώς από την Κάρυστο. Η διαδρομή με το αυτοκίνητο σε κάποιο σημείο σταματάει και πρέπει να συνεχίσετε με τα πόδια για 20 λεπτά, αυτό όμως που θα αντικρίσετε σίγουρα θα σας αποζημιώσει. Είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας φαγώσιμα και ομπρέλα.
Βρείτε την παραλία στο χάρτη
Άγιος Δημήτριος. Μαγευτική με καταγάλανα νερά στο δρόμο για Καλλιανούς περίπου 20 λεπτά από την πόλη του Μαρμαρίου. Το αυτοκίνητο φτάνει μέχρι την αμμουδιά ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί και καντίνα. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη και η ομπρέλα είναι απαραίτητη.
Βρείτε την παραλία στο χάρτη
Καλλιανού. Στις εκβολές του ποταμού Δημοσάρη. Εκεί καταλήγει και η διαδρομή κατηφορίζοντας το ομώνυμο φαράγγι. Ο ιδανικότερος συνδυασμός βουνού και θάλασσας, περίπου 1 ώρα από την πόλη του Μαρμαρίου. Το αυτοκίνητο φτάνει μέχρι την αμμουδιά αλλά η παραλία δεν είναι οργανωμένη. Φαγητό μπορείτε να βρείτε σε δύο γραφικά ταβερνάκια λίγο πιο πάνω από την παραλία.
Βρείτε την παραλία στο χάρτη
 
Δραστηριότητες
Καταδύσεις
Πεζοπορία
Ποδηλασία
Surfing
Ψάρεμα
Θαλάσσια σπορ